Sıfır Pulsar NS 125 mi yoksa 2. el CB125R mı?

Benim fikrimce CB125R net bir sekilde hint Mali'ndan daha iyidir. Açıkçası ikisinin de tasarimi hosuma gitmiyor ama CB125R hem kalite bakimindan hem de durus bakimindan daha iyi, ama NS125 alirsaniz daha rahat satarsiniz piyasasi donen bir motor.

NS125'i 0 alır mıyım emin değilim ama piyasası 10 bin km de direkt 40-50bin TL düşüyor mesela. Motoru 145'e alıyosun 100'e zor satıyosun. Ha en azından CB125R da 20 bin km olmasına özen göstereceğim 30 bin km yapar satarım zaten A2 alırım ehliyet hani çoğu insan 30 bin km ye bir şey demiyor Japon malı olduğu için. Almışken performanslı, tasarımı güzel böyle harbili makine gibi duran bir motor güzel olur. CB125R'ın NS125 ten ayıran farkları top Speed farkı çok, frenler daha kaliteli, motorun tasarımı daha güzel, motor daha kaliteli. Belki piyasası zor dönen bir motor olabilir ama düzgün fiyata koyarsan ve motor temizse elinde sonunda satılır.

NS125'i 0 alır mıyım emin değilim ama piyasası 10 bin km de direkt 40-50bin TL düşüyor mesela. Motoru 145'e alıyosun 100'e zor satıyosun. Ha en azından CB125R da 20 bin km olmasına özen göstereceğim 30 bin km yapar satarım zaten A2 alırım ehliyet hani çoğu insan 30 bin km ye bir şey demiyor Japon malı olduğu için. Almışken performanslı, tasarımı güzel böyle harbili makine gibi duran bir motor güzel olur. CB125R'ın NS125 ten ayıran farkları top Speed farkı çok, frenler daha kaliteli, motorun tasarımı daha güzel, motor daha kaliteli. Belki piyasası zor dönen bir motor olabilir ama düzgün fiyata koyarsan ve motor temizse elinde sonunda satılır.
Sıfır motorların hepsi öyle ki zaten? Örnek 190 bin TL'lik sıfır motoru ikinci el de 140K'ya falan anca satarısn.

40bin TL fark için 7bin km de NS125 alasım gelmiyor bir yandan emin değilim kafam karışık cidden.
Sıfır alırdım ben, her ne kadar japonda olsa içinden geçiyorlar kilometresinin orijinal olup olmadığını da bilemezsin. Kullanıcıysan sıfır satacaksan ne olursa olsun ikinci el. Sıfırda da kampanyalara bakmak lazım ( gerçi önce geçiriyorlar sonra indirim ayağına ufak bir meblağ duşuyolar )

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı