Sıfır Redmi Note 9S almak mantıklı mı?

furkan_tem1z667

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem pek olmadığı için Note 9S aldım. Bu fiyat bandında MediaTek işlemcili telefonlarada guvenemedim. Sizce kötü mü yaptım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben 4K'a almıştım ikinci elini. Aynı cihazı 2 ay boyunca kullandım. İşlemcisinde kronik arıza var, bilgisayar görmüyor. Yani ROM falan atamıyorsunuz. Onun haricinde güzel bir cihaz ancak yaşlı. Keşke başka cihazlara yönelseydiniz. İşlemcisi değişmiş olanı bulmakta zor. Zaten sıfır alıyorsunuz, değmez.

Hocam ben 4K'a almıştım ikinci elini. Aynı cihazı 2 ay boyunca kullandım. İşlemcisinde kronik arıza var, bilgisayar görmüyor. Yani ROM falan atamıyorsunuz. Onun haricinde güzel bir cihaz ancak yaşlı. Keşke başka cihazlara yönelseydiniz. İşlemcisi değişmiş olanı bulmakta zor. Zaten sıfır alıyorsunuz, değmez.

Haklısınız hocam gerçekten. Acaba Helio G99'lu cihaz vardı aynı fiyata alsam sıkıntı yaratir miydi?

Kazık fiyat sayılır hocam. 4 yıllık cihazlar ve 2.el fiyatları 3000-3500 filan. Ben 3500'e Note 9 Pro almıştım. O fiyata 2.el S20 Fe veya en kötü Redmi Note 10 Pro tercih edebilirdiniz 4.5 bin civarına.

Sıfır olarak sizde haklı sayılırsınız, o fiyata Note 9S ile aşağı yukarı aynı şeyler var hep.
Bir tek Note 12 Pro 5G modeli uygun sayılabilirdi ama oda IMEI olaylarından müzdarip.

Kazık fiyat sayılır hocam. 4 yıllık cihazlar ve 2.el fiyatları 3000-3500 filan. Ben 3500'e Note 9 Pro almıştım. O fiyata 2.el S20 FE veya en kötü Redmi Note 10 Pro tercih edebilirdiniz 4.5 bin civarına.

Sıfır olarak sizde haklı sayılırsınız, o fiyata Note 9S ile aşağı yukarı aynı şeyler var hep.
Bir tek Note 12 Pro 5G modeli uygun sayılabilirdi ama oda IMEI olaylarından müzdar.

Kazık fiyat sayılır hocam. 4 yıllık cihazlar ve 2.el fiyatları 3000-3500 filan. Ben 3500'e Note 9 Pro almıştım. O fiyata 2.el S20 FE veya en kötü Redmi Note 10 Pro tercih edebilirdiniz 4.5 bin civarına.

Bir tek Note 12 Pro 5G modeli uygun sayılabilirdi ama oda IMEI olaylarından müzdarip.

Note 13 Pro nasıldır hocam işlemcisi olsun özelikleri falan alınır mı?

Note 13 Pro nasıldır hocam işlemcisi olsun özelikleri falan alınır mı?
Helio G99 yüzünden 4K çekime sahip değil, kamera lenside HP3 pek iddialı sayılmaz. Yan kameralar zaten birşey beklemeyin. Onun dışında sizi tatmin eder. Note 9S'ten kötü yaptığı birşey yok, 4K çekim dışında.

Tabi sıfır asla alınmaz, 2.el ise ucuza bulursanız bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı