Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çalışma süresi 0 saat yazıyor ama okuma hatası oranı, kafa uçuş, çalışılan saat, yazılan ve okunan toplamı ve benzeri gibi değerler neden 0 değil? 181.610.000 saat (decimal gösterim) çalışmış olması normal mi? Bu değerler neden böyle? Ürün
Hocam orda çalışan saniye sayısı yazması gerekmez miydi saat sayısı yerine? 0 saat çalışan diskte nasıl bu kadar yüksek satıcıya özel okuma hatası olabiliyor ki?
Teşekkür ederim hocam yani iade bile aklıma gelmişti gereksiz telaşlandım sanırım
Sizce yapmam gereken bir test var mı? Uzun Bad Sector testi yapmalı mıyım diski biraz yıpratarak?
Bu sefer de aniden tık diye gitmesin hocam içindeki verilerle birlikte?
İnşallah Bad Sector yoktur ama henüz içi boşken tarama yapmak mantıklı mı ya da Bad Sector taraması yapılırken bozuluyor mu? Neden bozulma ihtimali yüksek çok mu kalitesiz bu model acaba
Arkadaşlar ilk defa açtığım ve smart verilerinin ekran görüntüsünü aldığım HDD nasıl 3 defa güç kapalı çıkarma sayısı olmuş olabilir?
Bu normal değil ki ben sağ tıklayıp aygıtı çıkar yaparak çıkartırım bütün flash disklerimi veya aygıtlarımı. Kaldı ki bunu ben ilk defa açtım ve ekran görüntüsünü aldım. Ben açtıktan sonra açma sayısı 6 oldu.
Dayanamadım merak edip uzun bad sector testi yaptım.Çok şükür bitti ve yeşille bitirdi. 2 saatte biter zannediyordum 5 buçuk saat uyuyamadım
5 buçuk saatlik mumu yeşille kapattı burdan boğaya girebiliriz xd
Bir ara HD Tune'dan uyarı efekti sesi geldi 50 derece olunca, altına HDD'nin karton kutusunu koydum, kutu hemen ısındı, pek işe yaramadı 53 falan oldu. Sonra elimde fayans parçası vardı onu altına koydum düştü 46-47 derecelerde seyretti çok ısınmamış bence fazla yıpratmamışımdır