Eşit ağırlık bölümünü seçtim oradan devam edeceğim ondan dolayı YKS'de biyoloji kimya fizik gibi dersleri çözmüyorum değil mi? Şu an net bir şekilde anladığım 11i iyice okurken boş zamanlarda TYT temelini atmam gerektiği. Kitap okumaya da başlamayı düşünüyorum.
FKB çözmeyecekseniz ama isterseniz çözün, sayısal puanınız hesaplanır sadece. Eşit Ağırlığı etkilemez. Siz sadece Edebiyat 2 ve Matematikten sorumlusunuz. Edebiyat 2'de de 24 edebiyat, ve kalan cografya sosyal tarih karışık sorular var, o benim alanım olmadığı için net bir şey diyemem.
Anlamadığım şeyse 1.kitaba 300-400 sayfa diyorlar 1 ayda nasıl bitireceğim? Video izlemesem bile bu kitaptaki konu anlatımları bana temeli attıracak mı?
Video izlemenize gerek kalmayacak, güvenebilirsiniz. 400 sayfa olmasına bakmayın. Soruları konu öğretmekten daha çok 4 işlem, rasyonel sayılar, basit üslü-köklü denklemler ve çarpanlara ayırma gibi konuları bakış açısı katacak.
1 sayfayı taş çatlasa 5 dakikada bitirin, ki daha az sürer. Öyle konu bazında bir şey yok. Günde 2 saat verince 17 günde bitiyor.