E Emirhancnnr Zeptopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #1 Sorun neden kaynaklanıyor? Bilen birisi varsa yardım etsin sabahtan beri onunla uğraşıyorum.
melih129 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 385 Çözümler 6 10 Ekim 2022 #31 Emirhancnnr dedi: Vga kablom var bide hdmı to vga dönüştürücüm var bugün aldım onlarıda, televizyonda vga kablosunu takabilicegim yer yok ya 1 tanesi dimi Genişletmek için tıkla... Farketmez dönüştürücüyle monitöre bağladığınız gibi televizyona bağlayabilirsiniz görüntü verirse monitördedir. Artı 0 Eksi
Emirhancnnr dedi: Vga kablom var bide hdmı to vga dönüştürücüm var bugün aldım onlarıda, televizyonda vga kablosunu takabilicegim yer yok ya 1 tanesi dimi Genişletmek için tıkla... Farketmez dönüştürücüyle monitöre bağladığınız gibi televizyona bağlayabilirsiniz görüntü verirse monitördedir.
Archibald Decapat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #32 Ekran kartının güç kablosunu taktın mı? Artı 0 Eksi
lifeinvader Femtopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 108 10 Ekim 2022 #33 Ekran kartında sorun. Yonga chipset’i temassızlık yapıyor kesin. Bir elektronikçiye açtırın yapar. Artı 0 Eksi
S Stylines Hectopat Katılım 29 Temmuz 2017 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #34 B450 model anakartlar BIOS güncellemesi olmadan 5. nesil Ryzen'ları desteklemiyor BIOS güncel değil ise büyük ihtimalle sorun BIOS 'tadır. Artı 0 Eksi
B450 model anakartlar BIOS güncellemesi olmadan 5. nesil Ryzen'ları desteklemiyor BIOS güncel değil ise büyük ihtimalle sorun BIOS 'tadır.
KS KS E Emirhancnnr Zeptopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #35 Aeroxs dedi: VGA çeviriciden dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Stylines dedi: B450 model anakartlar BIOS güncellemesi olmadan 5. nesil Ryzen'ları desteklemiyor BIOS güncel değil ise büyük ihtimalle sorun BIOS 'tadır. Genişletmek için tıkla... Evet bios guncel değil anakartimin sorun buymuş dün öğrendim teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Aeroxs dedi: VGA çeviriciden dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Stylines dedi: B450 model anakartlar BIOS güncellemesi olmadan 5. nesil Ryzen'ları desteklemiyor BIOS güncel değil ise büyük ihtimalle sorun BIOS 'tadır. Genişletmek için tıkla... Evet bios guncel değil anakartimin sorun buymuş dün öğrendim teşekkür ederim