Sıfırdan eşit ağırlık biter mi?

vanillya

Femtopat
Daha fazla  
Ben YKS 25 sayısal öğrencisiyim dersler çokça ağır geliyor. Özellikle fizik ve kimya eşit ağırlığa geçmeyi düşünüyorum ancak 1 sene tamamen sayısal okudum edebiyat bilgim yok. Tarih biraz yapabiliyorum coğrafyaya da azmedersem yaparım tek korkum edebiyat. Yazın çalışarak biter mi sizce?

Burada kimse 3 ay çalıştım sınavı kazandım demedi.

Anlıyorum kimse sınav kazanmadı derece yaptı🤣

Sen psikolojinin önü açık zannetmeye devam et.

Merak etme araştırma yapmışım en kötü ihtimallerinde önü açık:) çift ana dal yapacak kadar çalışıyorum ben işimi son aylara bırakmıyorum:)

Paragrafları anlayabilmek için kitap okumak gerek işte.

Dostum kaç ay kalmış bunun için kitap okuma alışkanlığı lazım kişi eğer kitap okuma alışkanlığı yok ise ne yapacak? Kaç tane Türkçe hocası ile konuştum hiçbirisi kitap okumayı önermiyor paragraf testi çözmeni öneriyor.

Merak etme araştırma yapmışım en kötü ihtimallerinde önü açık:) çift ana dal yapacak kadar çalışıyorum ben işimi son aylara bırakmıyorum:)

Dostum kaç ay kalmış bunun için kitap okuma alışkanlığı lazım kişi eğer kitap okuma alışkanlığı yok ise ne yapacak? Kaç tane Türkçe hocası ile konuştum hiçbirisi kitap okumayı önermiyor paragraf testi çözmeni öneriyor.
Tamam siz bilirsiniz.

Sen hiçbir şey bilmiyorsun. İnsanlara bir şey de önerme lütfen. Üstteki mesajlarını silmişler zaten :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı