Waxce
Yoctopat
Daha fazla
Windows bilgisayarıma format atıyordum ve format esnasında mavi ekran yedim. Kapanıp açılmaya başladı, döngüye girdi. IRST'nin kurulu olduğu belleği taktığımda kapandı ve bilgisayar açılma yüklenme ekranı geldi (Acer yazısı) ve 2 sn aralıklarla kapanıp açılmaya başladı. Bilgisayarcıya gönderdim, geldiğinde kurulmuştu ama crack Windows kurulmuş ve ben crack istemiyorum. Ayrıca virüs koruması kapanmış, açılmıyor; “BT yöneticisi sınırlı erişime sınırlandırdı” gibi bir mesaj veriyor.
Kökten USB ile formatlamak istiyorum ama bir daha aynı hatayı da almak istemiyorum. Ne yapabilirim? Ayrıca o mavi ekranın sebebi çok büyük bir olasılıkla o kurulum dosyasındaki dosyalar bozuk veya eksik olduğundandır. SSD sağlığım gayet iyi gözüküyor. Sağlamından, mavi ekran yemeden nasıl temiz bir format atabilirim?
Kökten USB ile formatlamak istiyorum ama bir daha aynı hatayı da almak istemiyorum. Ne yapabilirim? Ayrıca o mavi ekranın sebebi çok büyük bir olasılıkla o kurulum dosyasındaki dosyalar bozuk veya eksik olduğundandır. SSD sağlığım gayet iyi gözüküyor. Sağlamından, mavi ekran yemeden nasıl temiz bir format atabilirim?