Türkçe:
Anlam bilgisi, boşluk doldurma, röpörtaj vb. fazla konu söylüyorlar fakat 2 şey yeterli.
Dil bilgisi + paragraf
dil bilgisi:
1 kaynak yeterli.
Kadir gümüş 7 günde dil bilgisi kampı + 3D dil bilgisi soru bankası.
paragraf:
Rüştü hoca veya aker kartal + hız ve renk paragraf.
matematik:
40 soru matematik olarak gösteriliyor fakat 30 matematik + 10 geometri sorusu var.
matematik:
Temel atma: 10 günde bıyıklı matematik temel atma kampı + 345 matematik start
ÖSYM seviyesi: Bilgi Sarmal veya 345.
Zor (eğer 30+ net istiyorsanız): Orijiinal / barış çelenk / Apotemi / 3D bunlardan bir tanesi.
problemler:
Temel: İstediğiniz hocanın (önerim bıyıklı matematik) 0'dan problemler kampı + problemlerin ilacı.
ÖSYM seviyesi: Burada öneriyi
@Eriksen hocama bırakıyorum. Eğer isterse kendisi farklı öneriler yapabilir her ders için.
Zor: Apotemi / orijinal / barış çelenk / 3D.
geometri:
Geometri zaman isteyen bir ders.
Temel atma: Kenan kara 0 geometri kampı + geometrinin ilacı kitabı. Burada eğer benim geometride 1 netim bile zor çıkıyor diyorsanız karekök 0 geometri alın.
ÖSYM seviyesi: Bilgi Sarmal veya 345. Bilgi Sarmal biraz daha zordur 345'e göre.
Zor (opsiyonel): Apotemi / 3D / orijinal / barış çelenk
sosyal bilimler:
Bu sosyal bilimleri son 1-2 aya bırakın. Oğuz Usta'nın 20 saatte TYT Sosyal videosunda söylediklerini yapın. Kaynak olarak ise:
Notlar: Apotemi TYT Sosyal notlar kitabı.
Kaynak: Soru bankası almayın, deneme çözün.
Deneme: Bilgi Sarmal'ın veya Paraf'ın sosyal bilimler denemelerini kullanın. Fakat olabildiğince hızlı çözün.
Burada hızlıdan kastım 2 cümle okuyup işaretlemek değil, doğru yapabileceğiniz Max hızda çözmek.
fen bilimleri:
Burada önerim her dersi tek tek halletmek. Bunu da kolaydan zora yapacağız.
1- kimya
Temel: Meschemy kimya + miray yayıncılık.
ÖSYM seviyesi (opsiyonel): Bilgi Sarmal / paraf (IQ değil, IQ zor) / palme.
Zor kaynağa gerek yok.
2- biyoloji
Temel atma: Dr. Biyoloji 0'dan kampı + palme / biyotik.
Biyolojide 1 kaynak gerçekten verimli çözüldüyse yeterlidir. İlla 2. kaynak istiyorsanız Bilgi Sarmal veya 3D alın.
3- fizik
2 kaynak yeterli.
Temel atma: Özcan aykın / altuğ güneş + miray yayıncılık fizik soru bankası.
ÖSYM seviyesi (opsiyonel fakat öneririm): 345 / palme / Bilgi Sarmal.
Zor (opsiyonel fakat önermem): 3D.
Evet hocam bütün kaynak önerilerim bu şekildeydi. Bunlar TYT için. Bu arada ben hocaları önerdim fakat siz istediğiniz hocadan dinleyebilirsiniz dersi.