Sıfırdan matematik öğrenmek için hangi yolları izlemek gerekli?

@Blacksidemre, şu 30 gün olan, toplama çıkarma, sonrasında üslü köklü vb. gibi konuları en temelden alan kitap değil mi?

@Blacksidemre, benim aslında o kitabı son sınıflara önermeme sebebim şu. İçinde çok fazla örnek var, evet pratik açısından muazzam. Ancak o kadar örnek sadece bir süreden sonra hızını arttırıyor, evet o da gerekli. Ancak zamanla konuları öğrenip o pratiğin soru içinde yapılacağını düşünüyorum. O yüzden son sınıflar için gereksiz görüyorum, bu sene gelen TYT sınavını da gördük. Aşırı zor bir sınavdı, en basitinden artık yaş problemi bile kolay sorulmuyor. ÖSYM onda bile zorlamaya başladı, 1 tane temel kitap çözüp çözülebildiğince zor kaynaklar çözülme tarafındayım. Yaş probleminde bu sene gelen Faruklu soruyu gördük, soru soru olmaktan çıkmış.

Sabır ve disiplin en önemli olay. En basit soruları bile yapmayacaksın başlarda ama pes etmeyip üstüne gidersen bir yerden sonra yapabildiğini görürsün.

Haklısınız ama dediğim gibi tamamen sıfır olarak düşündüm arkadaşı. Bir deneme sonucu da göremediğimiz için kesin bir şey demek istemiyorum.

O TYT neydi harbiden ya? Ben vazo sorusundan sonrasını hatırlamıyorum bile. Captcha sorusunu da kaçırdığıma çok üzülmüştüm. Hepsi süre yüzünden. Zorlukta değil

@Blacksidemre, işte o yüzden diyorum. Artık antrenmanlarla matematik gibi kitaplarla vakit kaybetmeye gerek yok. Sorular aşırı zorlaşıyor, evet geçen sene kolaydı. Ancak gene bu vazolu vb. soruları oluyor. Hız problemleri hakkında yorum yapmak istemiyorum, her sene zor soruldu. Kolay sorulduğunu daha görmedim.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler bende benim hocam yayınlarının kitapları mevcut benim hocam konu anlatımları nasıldır onu önerir misiniz?

@Revntron, benim hocamın soru bankasını pek önermiyorlar ancak konu anlatımları fena değil.

@Revntron, İlyas Güneş'in ders notu değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…