Sıfırdan üniversite sınavına hazırlanırken nereden başlanmalı?

Dilan3553

Centipat
AÖL'de okuyorum. Sözeli yapabiliyorum sayısalla pek aram yok. Temelim yok, hiçbir şey bilmiyorum neredeyse. Nasıl ve nereden başlamalıyım?

Sözeliniz kuvvetliyse sınavda TYT için paragrafa ağırlık verin derim sosyalde önemlidir matematik ise olabildiği kadar yapmaya çalışın sınavda en az 1 2 tane doğru yapmanız gereklidir.

Sıfırdan başlayan birine Okyanus ve Krallar Karması önermek mi? 1-2 doğru yapmak nereye yeter hocam lütfen yanlış bilgilendirmeyin insanları. Yıllardır bir şekilde sınavlarla uğraşıyorum, ortaokul düzeyinden doktorasına kadar... Bu tarz hassas konular buradan tavsiye alabileceğiniz kadar basit konular değil.

Öncelikle sınava ne zaman gireceksiniz ve hangi alandan gireceksiniz? İlk aşama TYT için öncelikle bir paragraf kitabı alaraktan günlük 20 tane paragraf, eksik dil bilgisi konularını halletmelisiniz. Matematik için de aktif matematik ya da sonuç yayınlarının fasikülleri fena olmuyor, onları kullanabilirsiniz.

Bende aynı şekilde bu sene üniversite sınavına gireceğim açıktan Yönetim Bilişim Sistemleri okumak istiyorum. Oldukça düşük puanları var fakat yinede çalışmam gerekiyor sanırım. Sınava pek bir süre kalmadı ama benim temelim bile yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı