Sıfırdan yazılım öğrenmeye başlayan birisi nereden başlamalı?

Arkadaşlar ben pek anlayan birisi değilim şimdi herkes bölünmüş fikir olarak ben nerden başlamalıyım algoritma mı yoksa progralama dili mi nerden başlama mı tavsiye edersiniz? ben windows uygulaması,apk veya web geliştirmek arasında gidip geliyorum genel olarak
@byteec0de

Son düzenleme:
@300319 Git o konuya bak. Kaç kişinin benimle aynı fikirde olduğunu görürsün. Söylediğin şeyler tamamen zırva. Bu verdiğin bilgilerle "her gün yazılım nasıl öğrenilir?" diye konu açanları inandırabilirsin. Bomboş charsın maalesef. Hayatında başarılar dilerim lol

@count Baya uzun bir şeyler yazmışsın fakat verdiğin matematik ve geometri örneğin o kadar saçma ki. Gerçekten kusura bakma ama bu konuyla o örneğin alakası bile yok. Sıfırdan hiçbir bilgisi olmayan yazılıma başlayan birisinin hala direkt dil öğrenerek gelişeceğini savunuyorum. Algoritma becerisi kod yazdıkca gelisebilir.

Nacizane önerim, Basic felan derdim eskiden olsa ama şimdi Python veya C# (bence Python) ile bir bak bakalım gerçekten keyif alıyormusun ufak tefek örneklerle çözümler oluşturmaya, örnek kodları tekrardan yazmaya. Zaten zevk alıyorsan biraz işin içine dalınca kendi öğrenme algoritmanı oluşturursun. Soruların daha spesifik olmaya başlar, cevapları zaten kendin bulursun. Başarılar dilerim. :) Şöyle iki örnek kaynakta bırakayım karıştırmak için sana.

(Detaylı incelersin)
(Bolca örnek var)
(Şimdilik almasanda olur)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı