Hayattansoğuduk
Centipat
- Katılım
- 15 Haziran 2022
- Mesajlar
- 171
Sigara icerken böyle oluyor. Arada bir içiyorum. Yani resmen bayilacak gibi oluyorum şu an. Of, neden oluyor bu her içtiğimde?
Sigara icerken böyle oluyor. Arada bir içiyorum. Yani resmen bayilacak gibi oluyorum şu an. Of, neden oluyor bu her içtiğimde?
Suan of bi değişik oldum kafam öyle bi döndü ki ilk başta böyle bi şey yoktu son hafif oluyordu yani oda normal diye düsünüyorum son 2 haftadir böyle olmaya basladi.Vücudun içme şu zehri dediği için olabilir, hem sana hem çevrene zararlı.
Yeni başladıysan normaldir. Kesinlikle kullanmanı önermiyorum! Zararlarını bile bile içmeye devam edecek isen vicudun zamanla zehire alışır.
Sigara icerken böyle oluyor. Arada bir içiyorum. Yani resmen bayilacak gibi oluyorum şu an. Of, neden oluyor bu her içtiğimde?
Şu an of bir değişik oldum kafam öyle bir döndü ki ilk başta böyle bir şey yoktu son hafif oluyordu yani oda normal diye düsünüyorum son 2 haftadir böyle olmaya basladi.
E içme? anladığım kadarıyla alışık vs de değilsin içmeni gerektirecek herhangi bir şey yok.Sigara icerken böyle oluyor. Arada bir içiyorum. Yani resmen bayilacak gibi oluyorum şu an. Of, neden oluyor bu her içtiğimde?
sadece kafam dönüyor.Ben yeni başlayıp yeni bırakan biriyim 3-4 dal içtim farklı markaların. Hepsinde de sıkıntı yaşadım. Ellerim çok kötü koktu nefesim tıkandı sigaraların tadı mangal közü gibi zaten zehir. Bende ilerlemeden bıraktım. Sizde bırakın vücudunuz istemiyor belli
Başlayali çok oldu fakat ara ara içiyorum.Yeni sigaraya başlamışsınız başlamaya çalışıyorsunuz. Vücudunuz deli gibi sigarayı iterken siz zorlamayın.Gerek yok böyle şeylere.
Sadece kafam dönüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.