Sigara içince bayılacak gibi olmak

Vücudun içme şu zehri dediği için olabilir, hem sana hem çevrene zararlı.
Suan of bi değişik oldum kafam öyle bi döndü ki ilk başta böyle bi şey yoktu son hafif oluyordu yani oda normal diye düsünüyorum son 2 haftadir böyle olmaya basladi.

Yeni başladıysan normaldir. Kesinlikle kullanmanı önermiyorum! Zararlarını bile bile içmeye devam edecek isen vicudun zamanla zehire alışır.

Yani 5 aydir falan içiyorum fakat çok değişik bağımlıda olmuyorum bazen 2-3 hafta içmediğim oluyor genellikle 4-5 günde bir içiyorum.

Sigara icerken böyle oluyor. Arada bir içiyorum. Yani resmen bayilacak gibi oluyorum şu an. Of, neden oluyor bu her içtiğimde?

Şu hayatımda bana bin kere iç diye teklif geldi, ben hiç kabul etmedim. Resmen intihar. O zıkkıma o vücut daha alışmamış, o yüzden uyarıyor vücut seni. Bağımlı olmadan direkt bırak.

Şu an of bir değişik oldum kafam öyle bir döndü ki ilk başta böyle bir şey yoktu son hafif oluyordu yani oda normal diye düsünüyorum son 2 haftadir böyle olmaya basladi.

Yeni sigaraya başlamışsınız başlamaya çalışıyorsunuz. Vücudunuz deli gibi sigarayı iterken siz zorlamayın.Gerek yok böyle şeylere.

Ben yeni başlayıp yeni bırakan biriyim 3-4 dal içtim farklı markaların. Hepsinde de sıkıntı yaşadım. Ellerim çok kötü koktu nefesim tıkandı sigaraların tadı mangal közü gibi zaten zehir. Bende ilerlemeden bıraktım. Sizde bırakın vücudunuz istemiyor belli

Sigara icerken böyle oluyor. Arada bir içiyorum. Yani resmen bayilacak gibi oluyorum şu an. Of, neden oluyor bu her içtiğimde?
E içme? anladığım kadarıyla alışık vs de değilsin içmeni gerektirecek herhangi bir şey yok.

Ben yeni başlayıp yeni bırakan biriyim 3-4 dal içtim farklı markaların. Hepsinde de sıkıntı yaşadım. Ellerim çok kötü koktu nefesim tıkandı sigaraların tadı mangal közü gibi zaten zehir. Bende ilerlemeden bıraktım. Sizde bırakın vücudunuz istemiyor belli
sadece kafam dönüyor.

Yeni sigaraya başlamışsınız başlamaya çalışıyorsunuz. Vücudunuz deli gibi sigarayı iterken siz zorlamayın.Gerek yok böyle şeylere.
Başlayali çok oldu fakat ara ara içiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı