Sigara içmek erken yaşlandırır mı?

@icasilverballers beynini sen kontrol edemezsin ki bagimlilik konusunda nikotin dediğin şey herkesde bağımlılık yapıyor yani dedigin şeyin ihtimali ya çok kısıtlı bir süre kullandin ya da yalan söylüyorsuna denk geliyor. Ki benim çevremde gördüğüm kadarıyla bu durum.

Son düzenleme:
Dedemin akciğerleri sigara yüzünden mahvoldu. Üstüne korona da olunca adam tahtalı köyü boyladı. Allah rahmet eylesin, sigara çok pis bir şey. Sağlığını düşünüyorsan içme. Zevki düşünüyorsan günde 1-2 paket iç, kimse karışmaz. Ama belli bir yaştan sonra yürüdüğün zaman bile nefesin tıkanır.

@icasilverballers beynini sen kontrol edemezsin ki bagimlilik konusunda nikotin dediğin şey herkeste bağımlılık yapıyor yani dedigin şeyin ihtimali ya çok kısıtlı bir süre kullandin ya da yalan söylüyorsuna denk geliyor. Ki benim çevremde gördüğüm kadarıyla bunun dışı ne kadarıyla.

Nikotin herkeste aynı etkiyi etmiyor hocam bir kez daha söylüyorum. Çevremde de var böyle bir kez içip nefret edip bir daha içmeyen insanlar. Ben 6 ay boyunca günde 1 tane içtim. Bazı günler hiç içmedim. Canım istemedi veya aramadım. https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwiS-9GIvvb5AhV3R_EDHQX7AqsQFnoECBEQAQ&url=https://eksisozluk.com/sigara-icen-ama-bagimli-olmayan-insan--4896490&usg=AOvVaw0hPyqb9VRJ23de4mPkhlCl

Hiç içmezse nikotine nasıl maruz kalacak? Patlıcanın içindeki nikotin mi sigaraya başlatacak? Bir çocuk lise çağında sigaraya başlıyorsa bunun açık ve tek sebebi ergenlikten dolayı saçma sapan düşüncelere kapılmasıdır.

Hiç içmezse nikotine nasıl maruz kalacak? Patlıcanın içindeki nikotin mi sigaraya başlatacak? Bir çocuk lise çağında sigaraya başlıyorsa bunun açık ve tek sebebi ergenlikten dolayı saçma sapan düşüncelere kapılmasıdır.

Zaten erken yaşta demelerinin sebebide bu kafasi olan adam ileriki yaşlarda ağzına sürmez her şey erken yaşta başlıyor.

Erken yaşlandırır. Sigara içmeyin.

Eğer kendinizi düşünmüyorsanız akciğerlerinizi düşünün. Onlarında hakları var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı