Sigara Kokusunu Engellemek İçin Maske

DeadFrozen

Kilopat
Yer
İstanbul/Çekmeköy
Benim eski konularımı bilenler bilir (eğer bilmiyorsanız lütfen eski konularıma bakınız yoksa bilgi sahibi olamazsınız) sigara ile ilgili çok fazla sorunum var. Şu son zamanlarda o kadar rahatsız etmeye başladı ki sigara dumanı, nefes bile alamıyorum ve üstüne üstlük her gün aile bireylerim ile kavga ediyorum. O kadar saygısız, pislik, duyarsız, aşağılık, ahlaksız bir aileye sahibim ki birazcık saygı duymuyorlar bana bu konuda ayrıca ufacık bir şey desem azar işitip ceza alıyorum ve artık delirmek üzereyim, kafayı yiyeceğim. Bu sorun için aklıma bir çözüm geldi ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum uygulamadan önce.

Eczaneden doktorların kullandığı maskeden alsam ve onun üstüne mentol gibi bir şey damlatsam bu kokuyu almamı bir nebze bile olsa engeller mi sizce? Ayrıca bu maskeyi gördüm internette araştırırken, acaba bu maske sigara kokusu almamı engelleyebilir mi bir nebze bile olsa?

Büyük ihtimal beni ciddiye almayacaksınız ve buraya yazmasanız bile içinizden bu ne kadar salak vs. şeyler diyeceksiniz fakat bu benim için çok ama çok büyük bir sorun ve hayatımı çok etkiliyor.
Pasif İçicilik! ve Kapalı alanda sigara içen kişiler nereye şikayet edilir? konularını sırayla okuyun. Daha önceden eklemiştim de moderatörler düzenlemiş sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bekliyorum yorumlarınızı konuları okuduysanız.
Kimse yorum yazmadı ben de kendim gidip maskeyi aldım ve üstüne vazelin sürdüm ve maskenin üstüne kristal mentolü suda çözüp damlattım ve sonuç muhteşem! Artık sigara sorunum kalmadı, maskeye dediğim işlemleri yapıp takarsanız sigara dumanı hiç gelmiyor ve rahatsız olmuyorsunuz. Benim gibi ciddi sigara dumanı sorunu çekenler bu dediğim işlemleri uygulayarak bütün bu çileden kurtulabilirler hem de 15-20 liraya. Ayrıca çok fazla duman geliyorsa 2 tane maskeyi üst üste takıp kullanabilirsiniz (şahsen ben öyle yapıyorum).

Son düzenleme:
Merhaba, öncelikle yaşadığın problem için çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Bu siteye üye olmamın tek sebebi buraya cevap yazabilmek. Konuyu, Google'a "Sigara dumanını engelleyen maske" yazınca buldum.
Ama senin aksine ben sadece kokusu için değil, vücuduma o şekilde bir zarar vermemesini de istiyorum. O yüzden dediğin yöntem işe yarar mı acaba benim için? Şöyle 3M'in bir maskesi var mesela bunu alsam yeterli olur mu koku dışında zararlı etkilerini de kaldırmak için:
9090214461490.jpg

Yoksa baya daha büyük yüzü falan kaplayan maskelerden mi almam gerek bir bilgi bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Engeller mi onu bilmiyorum sadece. Kokuyu engellese bile sigaranın ciğerlerime vereceği zararı engeller mi bu maske? Yani tamamen pasif içiciliği ortadan kaldırır mı? Yoksa daha başka bir maske mi almak lazım bunun için?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı