DeadFrozen
Kilopat
Benim eski konularımı bilenler bilir (eğer bilmiyorsanız lütfen eski konularıma bakınız yoksa bilgi sahibi olamazsınız) sigara ile ilgili çok fazla sorunum var. Şu son zamanlarda o kadar rahatsız etmeye başladı ki sigara dumanı, nefes bile alamıyorum ve üstüne üstlük her gün aile bireylerim ile kavga ediyorum. O kadar saygısız, pislik, duyarsız, aşağılık, ahlaksız bir aileye sahibim ki birazcık saygı duymuyorlar bana bu konuda ayrıca ufacık bir şey desem azar işitip ceza alıyorum ve artık delirmek üzereyim, kafayı yiyeceğim. Bu sorun için aklıma bir çözüm geldi ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum uygulamadan önce.
Eczaneden doktorların kullandığı maskeden alsam ve onun üstüne mentol gibi bir şey damlatsam bu kokuyu almamı bir nebze bile olsa engeller mi sizce? Ayrıca bu maskeyi gördüm internette araştırırken, acaba bu maske sigara kokusu almamı engelleyebilir mi bir nebze bile olsa?
Büyük ihtimal beni ciddiye almayacaksınız ve buraya yazmasanız bile içinizden bu ne kadar salak vs. şeyler diyeceksiniz fakat bu benim için çok ama çok büyük bir sorun ve hayatımı çok etkiliyor.
Pasif İçicilik! ve Kapalı alanda sigara içen kişiler nereye şikayet edilir? konularını sırayla okuyun. Daha önceden eklemiştim de moderatörler düzenlemiş sanırım.
Eczaneden doktorların kullandığı maskeden alsam ve onun üstüne mentol gibi bir şey damlatsam bu kokuyu almamı bir nebze bile olsa engeller mi sizce? Ayrıca bu maskeyi gördüm internette araştırırken, acaba bu maske sigara kokusu almamı engelleyebilir mi bir nebze bile olsa?
Büyük ihtimal beni ciddiye almayacaksınız ve buraya yazmasanız bile içinizden bu ne kadar salak vs. şeyler diyeceksiniz fakat bu benim için çok ama çok büyük bir sorun ve hayatımı çok etkiliyor.
Pasif İçicilik! ve Kapalı alanda sigara içen kişiler nereye şikayet edilir? konularını sırayla okuyun. Daha önceden eklemiştim de moderatörler düzenlemiş sanırım.
Son düzenleyen: Moderatör: