Sigara önerisi

Yakında sigaraya başlayacağım. Çok hafif olmasın çok ağır da olmasın. Bana uygun bir sigara var mıdır? Bu arada sigara yok şöyle zararlı diyenler boşuna demiş olur. Ne kadar zararlı olduğunu biliyorum.

İçememek en kalitelisidir hem de bedava dene istersen ekstra bir de 10 yıl yaşama hakkı veriyor ha bu da yetmez dersen sararmamış dişler solmamış ciğerler e daha ne olsun bu kampanya kaçmaz.

Ne kadar zararlı olduğunu falan bilmiyorsun kardeşim. :D
Derin nefese veda ettikten sonra konuşuruz bunları tekrar. Şimdilik sana önerim Parliament Midnight Blue kendi içtiğim sigara. Gidip lark, lm gibi abuk subuk sigaralar içmemen lazım. Markadan markaya da fark ettiriyor bu zarar durumu. Yıllardır biri winston diğeri parliament içen 2 akrabam var. Biri akciğer kanseri, diğeri öksürmüyor bile. Parliament iyidir.

Yakında sigaraya başlayacağım. Çok hafif olmasın çok ağır da olmasın. Bana uygun bir sigara var mıdır? Bu arada sigara yok şöyle zararlı diyenler boşuna demiş olur. Ne kadar zararlı olduğunu biliyorum.

Kent Slim greyden başla sonra blue geç aşama aşama yükselt bir anda yüksek içersen iyi olmaz.

Ne kadar zararlı olduğunu falan bilmiyorsun kardeşim. :D
Derin nefese veda ettikten sonra konuşuruz bunları tekrar. Şimdilik sana önerim parliament midnight blue kendi içtiğim sigara. Gidip lark, lm gibi abuk subuk sigaralar içmemen lazım. Markadan markaya da fark ettiriyor bu zarar durumu. Yıllardır biri winston diğeri parliament içen 2 akrabam var. Biri akciğer kanseri, diğeri öksürmüyor bile. Parliament iyidir.

Parliament night blue nasıl sizce hocam.

Kanka hafif sigarayla başlama, ben gittim orta bir sigara aldım gece 12'de bir başladım sabaha kadar durmadım baktım bir işe yaramıyor odayı havalandırmakla uğraştım bir de :D hiçbir zevk almadım gittim babama söyledim böyle böyle baba dedim bıraktım sonra.

Parliament night blue nasıl sizce hocam.

Midnight blue en güzeli diyorlar.

Touch blue öneririm zararlı olduğunu biliyorum yazmışsın ancak yine de bu işi gözden geçir 9-10 aydır içiyorum geçen günlerde 2 günlüğüne bıraktım hiç de aramadım yeniden doğmuş gibiydim içmeyim içirmeyin. Ayrıca benim kendi fikrim içtiğiniz sigara güzel gelirse değiştirmeyin hepsi aynı sadece filtreleri farklı mesela night blue ile midnight veya Aqua aynılar ancak night blue içip ardından Edge falan içerseniz tadı ve yoğunluk değişir ama hepsi aynı şeyin laciverti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı