Demeyin demişsin ama neden başlıyorsun ki?
Okulda tuvalette arada sırada içiyordum zaten hocam ama bu sefer canım çok istedi. kokusunu tadını falan seviyorum yani.
Demeyin demişsin ama neden başlıyorsun ki?
Yakında sigaraya başlayacağım. Çok hafif olmasın çok ağır da olmasın. Bana uygun bir sigara var mıdır? Bu arada sigara yok şöyle zararlı diyenler boşuna demiş olur. Ne kadar zararlı olduğunu biliyorum.
Yakında sigaraya başlayacağım. Çok hafif olmasın çok ağır da olmasın. Bana uygun bir sigara var mıdır? Bu arada sigara yok şöyle zararlı diyenler boşuna demiş olur. Ne kadar zararlı olduğunu biliyorum.
Ne kadar zararlı olduğunu falan bilmiyorsun kardeşim.
Derin nefese veda ettikten sonra konuşuruz bunları tekrar. Şimdilik sana önerim parliament midnight blue kendi içtiğim sigara. Gidip lark, lm gibi abuk subuk sigaralar içmemen lazım. Markadan markaya da fark ettiriyor bu zarar durumu. Yıllardır biri winston diğeri parliament içen 2 akrabam var. Biri akciğer kanseri, diğeri öksürmüyor bile. Parliament iyidir.
Parliament night blue nasıl sizce hocam.
Parliament night blue nasıl sizce hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.