Sigara tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlla nikotin bağımlılığına başlamak istiyorsan Juul al istediğin zaman tütün aromalı içersin istediğin zaman meyveli, mentollü içersin. Ayrıca sigaradaki katran vs şeyleri vücuduna almamış olursun.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sigara stresi azaltmiyor. Uzun vadede çok kötü sonuçlar doğurabilir.
Üstelik kanserin en önemli nedeni sigaradir.
 
Kısa Parlament çevremde sevilen bi sigara ben kullanmıyorum fakat onu dene istersen. Yukarıda psikologluk yapanlar, beyler dünyada çok daha önemli dertler var içmek isteyen buraya konu açan birini caydırmaya çalışmanıza gerek yok. Herkes dalgasına baksın.
Kimsenin kendi parasıyla kendisini zehirlemesine izin vermem. Bana da aynısı olmuştu arkadaş ortamında Adıyaman tütünü içirdiler, normalde Adıyaman içen sigaraya küser direkt ama bende aynısı olmadı maalesef. Önermiyoruz.
 
Burada sigaraya başlayacagım, önerileriniz nedir ? diye başlık gördüm.. helal olsun burayı da çöplük haline getiriyorsunuz, Mod'ları da ayrıca tebrik ediyorum, Sigara cok faydalıymıs gibi öneri yapılmasına konu açılmasına izin vermişler. Öneri verenlerin IQ'larının çok düşük olduguna yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Sigara içmek başlı başına ahmaklık zaten , kardeşim hiç mi kendine değer vermiyorsun hiç mi aklın yok anlamıyorum.
 
İlk defa içeceğim. Neyle başlanır, fiyatları neler? Söylerseniz sevinirim.

Kardeşim denemelik içeceksen başlamayacaksan öneririm ki ilk içişten sonra zaten canın ister oluyor bende ilk içtim sonrasında içmem dedim ama şu an günde 4 5 tek içiyorum.
 
İç gitsin. Winston ciğerini parçalar. Malboroyla başla. 1 ay sonra parlamente geçersin. 2 ay devam edip para yetiştiremeyince kent falan takılırsın. 6 ay sonra Winston. Ondan sonra zaten adıyaman şark falan ne bulursan hoppala cuppala..
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı