seffabullut Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #41 Guthwine dedi: Bunun nedeni yeterince açık değil mi? Nikotini vs. daha önce duymamış olma ihtimalin oldukça az. Genişletmek için tıkla... Bunu demeye çalışmıyorum. Bağımlılık bir akıl hastalığı(oyun bağımlılığı falan da dahil) Neden çözmek istemediklerini merak ettim. SeanStrickland dedi: İkisi de gereksiz ama insanlara kısa vadede zevk verip uzun vadede bağımlı yapıyor da 21 yaşında bunu bilmemen enteresan. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Sadece herkes bildiği halde neden kullanıldığını bilmiyorum. Zira kullananlar da bunu biliyor.
Guthwine dedi: Bunun nedeni yeterince açık değil mi? Nikotini vs. daha önce duymamış olma ihtimalin oldukça az. Genişletmek için tıkla... Bunu demeye çalışmıyorum. Bağımlılık bir akıl hastalığı(oyun bağımlılığı falan da dahil) Neden çözmek istemediklerini merak ettim. SeanStrickland dedi: İkisi de gereksiz ama insanlara kısa vadede zevk verip uzun vadede bağımlı yapıyor da 21 yaşında bunu bilmemen enteresan. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Sadece herkes bildiği halde neden kullanıldığını bilmiyorum. Zira kullananlar da bunu biliyor.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 4 Eylül 2022 #42 @seffabullut genelde kullananlar zevk için iciyim bırakırım diyip içine düşüyor.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #43 Çok fazla tip var, kimin neye göre içtiğini bilemeyiz. Kimisi bağımlılık, kimisi keyif, kimisi ortamına göre. Alkol de yine aynı, yağlanma ve karaciğer problemi göze çarpıyor sürekli tüketenlerde. Alkolü keyfine göre içen ile problemim yok, sigara bağımlılığına karşıyım sadece.
Çok fazla tip var, kimin neye göre içtiğini bilemeyiz. Kimisi bağımlılık, kimisi keyif, kimisi ortamına göre. Alkol de yine aynı, yağlanma ve karaciğer problemi göze çarpıyor sürekli tüketenlerde. Alkolü keyfine göre içen ile problemim yok, sigara bağımlılığına karşıyım sadece.