Sigarayı bırakalı 8-9 ay oluyor. Kendimden içtiğim için iğreniyorum. Buradaki masalları bırakın. Neden sigara içtiğinizi kendinize sormanız gerekiyor ve mantıklı 1 tane neden bulamayacagınızı düşünüyorum. Bu iş mentalite işi . Sadece sigara konusunda değil hayatın her alanın sağlam bir bakış açınız olması gerekiyor. Gerekiyor ki sigarayı da bırakabilin. Eğer gerçekten bırakmak istiyorsanız benim gibi bırakın ve bitsin . Bu kadar basit. Evet basit. Mentalite güçlü değilse malesef bugün sigarayı bırakamazsınız yarın başka bir alışkanlığı.Sağlam ve dik durmalısınız. Bazı şeyleri bir kaç ay geçtikten sonra anlıyor ve kendinizi iyi hissediyorsunuz. Averaj bir insan olmayın , yüz kişinin doksandokuzu burada konu açar veya türevlerini yapar sigara bırakmak için , siz o kalan bir kişi olun ve kendinize ne kadar bu işi yapmaya inandığınızı gösterin. Buradaki öneriler sizi bir yere kadar taşır , taşır ki ben size tecrübelerimi söylüyorum. Yok sakız çiğne yok şunu yap bunlar motivasyon gibidir. Disiplin ise özgürlüktür. Motivasyona bel bağlarsanız yarı yolda kalırsınız. Bakın 3 ay sigarayı bırakmama rağmen başa dönen biri olarak söylüyorum. Kafa yapımı değiştirdim ve bu sigarayı bırakmamda etkili oldu.