zlaex0
Picopat
Bu lanet şeyi bırakıp mutlu olmak mantıklı bir alternatif olabilir çünkü ilerde cidden çok pişman olacaksınız.
4,5 çok fazla değil mi?Hocam kesinlikle çikolata.
Günde 4,5 tane yiyorum, mükemmel.
O da başka bağımlılık. İçkiye bulaşma. Bir de ondan kurtulcam diye uğraşırsın.Sadece nikotin değil. %75'i şartlanma ile alakalı durum. Beyin bir şeye alışınca kendisini şartlar. Mastürbasyon bağımlılığı da benzer şekilde, tiklerin oluşumu bile bağımlılıktır aslında.
Beyinde o alışkanlığın yer edindiği tabuyu yıkarak yerini doldurmak lazım. Yoksa insan boşluğa düşüyor. Aşk ve kız arkadaşı bile birçok bağımlılığınızın yerini doldurabilir.
Bira ile iyi giderdi be![]()
Nasıl acaba? Herkes bu şekilde başlıyor.Sigaraya tam olarak böyle başlamıştım. Tamamen merak etmektendi
8 yıl oldu ancak tarif edemem galiba.Nasıl acaba? Herkes bu şekilde başlıyor.
Nikotin bandı alabilirsin istersen.Selam iyi forumlar. 22 yaşındayım 8 yılı aşkındır sigara kullanıyorum. Son 3 aydır sigara içtiğim günler bana zindan olmaya başladı. Yoğun bir nefes darlığı tarzı bir olay başlıyor ben de sigara içmemeye karar verdim. 24 saatte sadece 1 adet sigara içmeme rağmen o bile beni bayağı kötü yaptı. Şimdi asıl olay şu ki ben sigara içmek istemiyorum ancak beynim sürekli bir yalan bulup sigara içmek istiyor. İki üç gündür acaba sadece dışarı çıkıp bir mekanda bir şeyler içerken puro falan mı alsam diye düşünüyorum ama günde bir tane bile içsem sigara gibi beni kötü edeceğini düşünüyorum. Kafam bayağı karıştı, özellikle bırakan arkadaşların tavsiyesini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Spor yaparsanız bırakma garantilidir.Selam iyi forumlar. 22 yaşındayım 8 yılı aşkındır sigara kullanıyorum. Son 3 aydır sigara içtiğim günler bana zindan olmaya başladı. Yoğun bir nefes darlığı tarzı bir olay başlıyor ben de sigara içmemeye karar verdim. 24 saatte sadece 1 adet sigara içmeme rağmen o bile beni bayağı kötü yaptı. Şimdi asıl olay şu ki ben sigara içmek istemiyorum ancak beynim sürekli bir yalan bulup sigara içmek istiyor. İki üç gündür acaba sadece dışarı çıkıp bir mekanda bir şeyler içerken puro falan mı alsam diye düşünüyorum ama günde bir tane bile içsem sigara gibi beni kötü edeceğini düşünüyorum. Kafam bayağı karıştı, özellikle bırakan arkadaşların tavsiyesini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.