Sigara yerine elektronik sigara içilir mi?

The Fate

Hectopat
Uzun zamandır hastalığımdan ötürü içemiyorum ancak o kadar huzursuz ve yorgunum ki psikolojik olarak hayatım yıkılmış gibi. Jazz müzik açıp tütsü kokluyorum biraz sakinleşiyorum ama gün boyu yapmam gerekecek galiba. Elektronik sigaralar alternatif olur mu? Kafam çok dağınık toparlayamıyorum.

Maalesef bende sigara tiryakisiyim ve bir ara elektronik sigara içmeye başladım 3 -5 gün sonra özellikle yemekten sonra kesmemeye başladı ve tekrardan sigara içmeye başladım. Tabii ki bu iradeden iradeye değişir belki sizin iradeniz daha kuvvetlidir. Denemeden zarar gelmez. Lakin kullanacaksanız kaliteli iyi bir ürün kullanmanızı öneririm.

Hocam yakıp kokluyorum ama içime çekmiyorum bazen tütsü gibi ama çok zor çok nasıl aşacağım bilmiyorum. Onu istiyorum ama kötü kokuyor dişlerimi sarartıyor sağlığımı gün be gün yıkıyor.

Maalesef bende sigara tiryakisiyim ve bir ara elektronik sigara içmeye başladım 3 -5 gün sonra özellikle yemekten sonra kesmemeye başladı ve tekrardan sigara içmeye başladım. Tabii ki bu iradeden iradeye değişir belki sizin iradeniz daha kuvvetlidir. Denemeden zarar gelmez. Lakin kullanacaksanız kaliteli iyi bir ürün kullanmanızı öneririm.
Aslında olay irade değil. Nasıl bırakılacağını bilemiyor olmak. Emre Üstünuçar'ın bu konudaki videolarını izlemenizi öneririm. Çok iyi anlatıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı