Sigaraya Yeni Zam Yapılacak

Yerini bilerek sigara içenler zaten toplum önünde içmediği için denk gelmiyordur.

Berbat bir yönetimin para kazanma çabasından fazlasını göremiyorum. Neden elektronik sigarayı yasakladılar?

Sigara ve alkole gelen zamları destekliyorum.

İçmedim demiyorum. Üniversitede ben de içtim. Sigara denen illet, insanı kendine bağlıyor. Derste 1 saat geçer, canın sigara ister, hocanın ara vermesini beklersin. Hoca arayı verir, sigara yakarsın eğer o ara gelmez ise o derse odaklanamazsın.

Et, benzin vs. gelen zamları eleştirelim ama bu konuda devleti sonuna kadar destekliyorum.

Maşallah bu yaşta bu akıl. Bu kadar düşünüyorsa neden en kıytırık bakkaldan tut, marketlere ve tablacılara kadar kaçak sigaraya bu kadar kolay ulaşılabiliniyor?
Öyle bir diyorsun ki gören de sanacak her önüne gelen bakkalda kaçak sigara var. Çoğu resmi olarak satıyor, kaçak olanların zerre kadar. Kaldı ki onların da o sigarayı nasıl getirdiğini bilmiyorsun, bence daha fazla bilmediğin işlere atlama.

Bazıları zamın caydırıcığı olacağını düşünmüş. Sigara içen adam parasının hesabını yapmaz. 50 lira olsun yine alır içer, alamıyorsa tütün alır kendi sarıp içer. Devlete ek gelirden başka bir şey değil.

Senin mantığına göre. Ben kendim evde metamfetamin içebilirim. Kimseye bulaşmadan kendi halimde.
Anayasanın dışına çıkmadığınız sürece neden olmasın? İlgili maddeyi araştırın serbest ise bonzaide içebilirsiniz afiyet olsun.

Kendi aklını kendine sakla. Adım başı kaçak var. Millete her şeyi biliyormuş gibi akıl verme. Ben yıllardır sinir şehrinde oturuyorum. Kaçağı da kaçakçılığın nasıl olduğunu da biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alkolede öyle bir zam geliyorki aklın şaşar. Ya alkol kullanmıyorsun yada ucuz biralardan kafanı kaldırmıyorsun. Millet artık bonzai içiyor daha ucuz diye.

Çok uzun zamandan beri kendi rakımı kendim yapıyorum. Devletin benimle aynı sofrada içki içmesine gerek yok. Hiç çekilmiyor çünkü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…