Sigaraya Yeni Zam Yapılacak

@M.CLK Sigara satılmıyacak derecede baskılar ve yasaklar yediği zaman. Bahsettiğim gibi %100 zararsız olanı piyasaya sürülmeyecek, en azından %80 zararsız hale getirilip kokusundan arındılaracak. GDO'nun kraliçelerinden bahsediyoruz burda.
Yapılır ama piyasaya sürülmez bence.

Yapılır ama piyasaya sürülmez bence.
Benim görüşüm büyük bir oranla sürüleceği yönünde, sürülmeme ihtimali yok değil ama sürecekler gibi görünüyor. Adamlar petrolden vazgeçip elektronik araçlara geçiyor, bundan mı vazgeçmiyecek? :) Sadece biraz daha zaman lazım.. Ayrıca ben şu anda bile var olduğunu düşünüyorum o sigaranın.

Yahu adamlar bırakılmayacağını biliyor zaten içenlerin. Mis gibi para akıyor o kanaldan. Kimsenin sağlığını falan düşündükleri yok. Buna inanacak kadar saf olmasın kimse. 10 katına çıkarsınlar yine içecekler. Gördüğüm, tanıdığım, sevdiğim adamlara da bırak demeyi ben bıraktım artık. Niye dert edeyim koca adam kendini düşünmüyorsa ben ne yapayım? İçin abicim bulursanız kaçak da için. O zımbırtının keyif verdiğini düşünmeye devam edin.
Öyle, dert yanarsın ama taktıkları yok. Ben öyle arkadaşların altına çizik çekip ayrıldım yanlarından. içmemesini dile getiririm ama nafile. Pasif içicilikle doğrudan zarar vermelerini geçtim, içtikleri için de ayrıca ben çok üzülüp sanki bana zarar veriyorlar gibi hissediyorum. İnanır mısın çocukluk arkadaşlarımı hep bu şekilde kaybettim, hala da yokluklarını hissederim ama sırf sigara içtikleri için yanlarında bulunmam.

Yeni bir zam şoku geliyor sanırım 😅

Yeni bir zam şoku geliyor sanırım 😅

Kullanıyor musun? Kullanılıyor musun demek daha doğru olur ama neyse :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı