Sigaraya Yeni Zam Yapılacak

Geleceği gören insanlar da varmış demek ki🤣

ninem-bok-iç-derdi-çok-ileri-görüşlüymüş_1752782_m.jpg

İnsanlar kendi paralarıyla, anayasanın dışına çıkmadan dilediğini yapma hakkına sahiptirler. Sigaraya çok karşı olan bir insan olarak, sigara içen insanlara bu muameleyi doğru bulmuyorum.
Ben içmiyorum, sağlığına dikkat eden bir insanım ama sigara içenler yüzünden o havayı ben de soluyorum???

Oy kaybettirecek hareketler 🤠

Sigara içen bir insan değilim ama içenlere de karışmam. Dibim de içmediği sürece ve beni rahatsız etmedikleri sürece içebilirler.

Sigara içme alanların da içebilirler. Ama fiyatını attırmak saçmalık. Cebini düşünen devlet😅

2023 kadar daha ne zamlar gelir😉

Kendi aklını kendine sakla. Adım başı kaçak var. Millete her şeyi biliyormuş gibi akıl verme. Ben yıllardır sinir şehrinde oturuyorum. Kaçağı da kaçakçılığın nasıl olduğunu da biliyorum.

Buradan ben kaçağın kaçakçılığın nasıl olduğunu biliyorum demekle hiçbir şeyi kanıtlamış olmuyorsun. Benim için, hiçbir konuda bilgi sahibi olmadan sürekli boş boş sözlerle devlete laf atıp havalı görünmeye çalışan, vasfı olmayan birinden farksızsın. Git kendine yararlı şeylerle uğraş biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet iddialar gerçek olucak gibi duruyor, 2020'de yeni zam gelicek sanırsam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı