Sigaraya Yeni Zam Yapılacak

Her şeyin acısını bizden çıkarsınlar, tütüne geçtim ben çok oldu

İnsanlar kendi paralarıyla, anayasanın dışına çıkmadan dilediğini yapma hakkına sahiptirler. Sigaraya çok karşı olan bir insan olarak, sigara içen insanlara bu muameleyi doğru bulmuyorum.
Ben içmiyorum, sağlığına dikkat eden bir insanım ama sigara içenler yüzünden o havayı ben de soluyorum???

Oy kaybettirecek hareketler

Sigara içen bir insan değilim ama içenlere de karışmam. Dibim de içmediği sürece ve beni rahatsız etmedikleri sürece içebilirler.

Sigara içme alanların da içebilirler. Ama fiyatını attırmak saçmalık. Cebini düşünen devlet

2023 kadar daha ne zamlar gelir

Sigara içen bir insan değilim ama içenlere de karışmam. Dibim de içmediği sürece ve beni rahatsız etmedikleri sürece içebilirler.
Böyle sigara içen mi varmış? Çekecek dumanını üstüne üstüne verecek, yoksa tadı gelir mi hiç?

Kardeşim,
Günde 17 liradan ayda 510 lira.
Ayda 510 liradan yılda 6120 lira.
MoRuQ SiGaRa EkOnOmiYi BoZoYor.

Buradan ben kaçağın kaçakçılığın nasıl olduğunu biliyorum demekle hiçbir şeyi kanıtlamış olmuyorsun. Benim için, hiçbir konuda bilgi sahibi olmadan sürekli boş boş sözlerle devlete laf atıp havalı görünmeye çalışan, vasfı olmayan birinden farksızsın. Git kendine yararlı şeylerle uğraş biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet iddialar gerçek olucak gibi duruyor, 2020'de yeni zam gelicek sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…