Sigarayı bırakmak için öneri

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2-3 saat sonra sigarasız tam 48. saatimi doldurmuş olacağım. Yıllardır sigara içiyorum ve açıkçası beklediğim kadar zorlanmadım bırakırken. Sadece beynimin bana oynadığı oyunları fark ediyorum arada bunları ve yoksunluğumu yenmem için ne önerirsiniz? Bu evreye girenler anlar arada geliyorlar. :D sakız çiğneyip egzersiz yapıyorum. Mesela az önce nikotinsiz elektronik sigara falan almayı düşündüm sizce nasıl? Sigaradan daha da zararlı olduğunu biliyorum merak etmeyin şu süreci atlatana kadar sadece.

Cevizli sucuk yiyin hocam.

Hocam bir ara hesaplamıştım babam günde 1 paket bitiriyordu diyordum yapma etme diye dinlemedi.
Paket olmuş 70TL hala içiyor günde 1 1.5 paket.
Kim icat ettiyse o mereti..
3000-4000 arası ediyor. Lanet bir şey hem cepte para kalmıyor sağlığıda sömürüyor. Bağımlılık yapması en kötü kısmı.

3000-4000 arası ediyor. Lanet bir şey hem cepte para kalmıyor sağlığıda sömürüyor. Bağımlılık yapması en kötü kısmı.

Sülalede tek içmeyen benim hocam.
Babam bırakamadığı için benim içmemi engellemeye çalışıyor.
Dayım babam ikisi de 12 13 yaşında başlamış.
O günden beri biriktirseydi neler alırdı neler.
24 senedir içiyor o derece.

Bütün samimiyetimle söylüyorum, ergenlik yaşlarımda çok farklı şeylerde kullandım. Bakın eğer ağzına sürmemiş birisi varsa ve bu yorumu okuyorsa gerçekten çok ciddiye alsın. Sigara en büyük UYUŞTURUCUDUR, ve kimse sigarayı zevk almak için içmez, herkes aslında BU UYUŞTURUCUYA BAĞIMLIDIR ve kendini kandırıyordur. Çok büyük bir samimiyetle söylüyorum, daha önce farklı şeylerde kullanmıştım, sigara eroinden sonra bırakması en zor uyuşturucudur.

Sülalede tek içmeyen benim hocam.
Babam bırakamadığı için benim içmemi engellemeye çalışıyor.
Dayım babam ikisi de 12 13 yaşında başlamış.
O günden beri biriktirseydi neler alırdı neler.
24 senedir içiyor o derece.
Tanesini 40 liradan aldım 350k çıktı.

Tanesini 40 liradan aldım 350k çıktı.

4090 gitti desene.

Bütün samimiyetimle söylüyorum, ergenlik yaşlarımda çok farklı şeylerde kullandım. Bakın eğer ağzına sürmemiş birisi varsa ve bu yorumu okuyorsa gerçekten çok ciddiye alsın. Sigara en büyük UYUŞTURUCUDUR, ve kimse sigarayı zevk almak için içmez, herkes aslında BU UYUŞTURUCUYA BAĞIMLIDIR ve kendini kandırıyordur. Çok büyük bir samimiyetle söylüyorum, daha önce farklı şeylerde kullanmıştım, sigara eroinden sonra bırakması en zor uyuşturucudur.

Hocam kurtulduysanız o meretlerden ne mutlu bize.
Sigara legal intihardan başka bir şey değil.

12-13 çok genç yaşlar, ne tür bir cahillik bu? Hangi bakkal vermiş. Asıl sorun malı onlara satan veya verende bence.

Bütün samimiyetimle söylüyorum, ergenlik yaşlarımda çok farklı şeylerde kullandım. Bakın eğer ağzına sürmemiş birisi varsa ve bu yorumu okuyorsa gerçekten çok ciddiye alsın. Sigara en büyük uyuşturucudur, ve kimse sigarayı zevk almak için içmez, herkes aslında bu uyuşturucuya bağımlıdır ve kendini kandırıyordur. Çok büyük bir samimiyetle söylüyorum, daha önce farklı şeylerde kullanmıştım, sigara eroinden sonra bırakması en zor uyuşturucudur.

17 yaşındayım çevremdeki yaşıtlarım kullanıyor ama elraenn in sigara içmesen şu kapıdaki BMW senin olurdu muhabbetlerine güvenerek hiç bulaşmadım. Ama meraktan soruyorum tadı var mı?

12-13 çok genç yaşlar, ne tür bir cahillik bu? Hangi bakkal vermiş. Asıl sorun malı onlara satan veya verende bence.

Babalardan çalmalar.
En sonunda bakkallar.
O bakkalların aklını çok seviyorum. (seviyorum kısmında ne olduğunu anlarsınız herhalde.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı