Signal, WhatsApp'a rakip olabilir mi?

Olur.

Bu Signal'in değil, signal advance isimli başka bir sirketin.

Vallahi signal messenger stock price diye arama yaptığımda sadece bu şirket hisseleri çıktı, ben de signal messenger bu şirketin bir ürünü olabilir diye düşünerekten baktım ve hisse fiyatının tam da WhatsApp sözleşme haberleri çıktığında bir anda 5 katına yükselmesinden ötürü doğru hisse olduğunu düşündüm.

Her platforma böyle bir rakip çıkmaya başladı...
Steam'e Epic Games, Yt'ye exxen, Chrome'a Opera GX, WhatsApp'a signal...

Ama bence ilk örnekte olduğu gibi, belli başlı bir kullanıcı sayılarına ulaşırlar ama geçemezler. Sonuçta bunlar kendi alanlarının uzun süre tek elleşmiş isimleri. Ağır bir hata yapmadıkça öyle kolay kolay geçilemezler.

Kişiye göre değişir tabii ki ama exxeni neye göre YouTube'a rakip gösterdiniz.

Niye şimdi bu kadar büyütülüyor bu anlamıyorum. WhatsApp 6 yıldır Facebook'un altında, Mark Zuckerberg'ün kim olduğu da belli, şimdiye kadar da paylaşılıyordu yine paylaşılacak. Sadece Apple yüzünden bunu sözleşmeye eklemek zorunda kalmadı mı? Ben mi yanlış biliyorum?

Niye şimdi bu kadar büyütülüyor bu anlamıyorum. WhatsApp 6 yıldır Facebook'un altında, Mark Zuckerberg'ün kim olduğu da belli, şimdiye kadar da paylaşılıyordu yine paylaşılacak. Sadece Apple yüzünden bunu sözleşmeye eklemek zorunda kalmadı mı? Ben mi yanlış biliyorum?
Bunu yasal hâle getirmeleri hoş olmadı açıkçası. İnsanların Telegram ve Signal'e destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bana göre ikisi de WhatsApp'tan iyi.

Bunu yasal hâle getirmeleri hoş olmadı açıkçası. İnsanların Telegram ve Signal'e destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bana göre ikisi de WhatsApp'tan iyi.
Telegram WhatsApp'tan daha iyi bence de, Signal hiç kullanmadım yorum yapamayacağım. Keşke herkes WhatsApp'tan başka bir programa gelse de Facebook'un sahip olduğu bir uygulamayı kullanmayı daha bıraksam ama sadece ben başka bir uygulama kullanınca olmuyor maalesef.

Telegram WhatsApp'tan daha iyi bence de, signal hiç kullanmadım yorum yapamayacağım. Keşke herkes WhatsApp'tan başka bir programa gelse de Facebook'un sahip olduğu bir uygulamayı kullanmayı daha bıraksam ama sadece ben başka bir uygulama kullanınca olmuyor maalesef.

Benim gibi insanlar maalesef zorunda. Okul cart curt...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı