Sigortam Net şirketinden iş teklifi geldi

Siz kabul etmeseniz bile kabul edecek birilerini bulabiliyorlar. :) Bulamasalar bile işi bilmeyen birini alıp eğitiyorlar, adama da "bak sana iş öğretiyoruz, önceden vasıfsız birisiydin" diyorlar. Adam zaten vasıfsızken de aynı parayı alıyordu, sadece masa başına geçmiş oldu. :) Sonrası ise belli zaten, Şikayetvar sitesinde müşteri memnuniyetsizliği adına açılmış bolca konular.

Asgari ücreti normalmiş gibi karşılayan ve bu sisteme boyun eğen, hakkını aramasını bilmeyen insanlar oldukça diğer insanlar da mecbur ezilecek. Zaten 2024'te birçok şirketin iflas edeceğini ya da küçülmeye gideceğini düşünüyorum. Siz de bu teklifi kabul ederek günde 50 kere sigara ve kahve molasına çıkarak, 10 kez lavaboya giderek, mesainin bitişine yarım saat kala bilgisayarı kapatıp ofistekilerle sohbet ederek, mesai saati içerisinde telefondan sosyal medyada gezerek ya da kulaklığı takıp dizi izleyerek asgari ücretin karşılığını verebilirsiniz. Böylelikle ekonominin kötü olduğu dönemler için az da olsa biraz para biriktirmiş olursunuz.

Referanstaki şahısların soyadları eksik. İlgilendiklerin bölümü saçma. Telefon numaran ve iletişim bilgileri tam değil. Bunları düzeltmeni tavsiye ederim.
Hocam aşağı yukarı ilgilendiklerin bölümü olarak benim de aynı. Ne yani oraya dürüst olup ilgilendiğim şeyleri yazdım (futbol, video oyunları, kitap vs.). Yalan söyleyip başka bir şey yazarsam bana orada soru geldiğinde olayı nasıl çevireceğim? Başka ne yazılır ki? Bilgim olmadığı için soruyorum ciddi.

Hocam aşağı yukarı ilgilendiklerin bölümü olarak benim de aynı. Ne yani oraya dürüst olup ilgilendiğim şeyleri yazdım (futbol, video oyunları, kitap vs.). Yalan söyleyip başka bir şey yazarsam bana orada soru geldiğinde olayı nasıl çevireceğim? Başka ne yazılır ki? Bilgim olmadığı için soruyorum ciddi.
Türkiye'deki çoğu şirket alandaki bilgine ve ilgine bakar, sosyal yaşamdakine değil. O yüzden alanda gelişip ilgiler kısmını silip yetenekler kısmını genişletmelisin bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı