bbo7
Decapat
Evet onu soracaktım tam da. Popeyes'ta çalışacaktın sen. Memnun musun? Nasıl gidiyor?
Çalışanlar memnun değil genelde, ben de oraları düşünüyordum 2 aylığına. Yorumları görünce giyim mağazalarını düşünmeye başladım.
Evet bu problem var ama zaten scoter, kendinden kaynaklı bir şey yaşamazsın ama araba gelir çarpar eder o zaman sıkıntı büyük.
Onun dışına problem yok kaçak çalışmak serbest, kanunen yasak ama malum burası Türkiye.
Bende hiçbir şekilde önermiyorum mağazalar çok daha rahat oluyor burada 3-4 saatte anca bir iki dakika boşluğum olduda su içebildim, biri oradan hamburger hazırlamanı istiyor biri patates girmeni istiyor biri aşağıdan dondurma vs. getirmeni istiyor ter içinde hangi birini yapacağını şaşırıyosun, bir de oradan hızlan diye sesleniyor sanki makineyiz.
Bende hiçbir şekilde önermiyorum mağazalar çok daha rahat oluyor burada 3-4 saatte anca bir iki dakika boşluğum olduda su içebildim, biri oradan hamburger hazırlamanı istiyor biri patates girmeni istiyor biri aşağıdan dondurma vs. getirmeni istiyor ter içinde hangi birini yapacağını şaşırıyosun, bir de oradan hızlan diye sesleniyor sanki makineyiz.
Vermişler bir de üstüne yarım saat mola.