Sihirbazlar numaraları nasıl yapıyor

Tuhaf işler bunlar. El çabukluğuyla olduğunu sanmıyorum. Kendi gittiğim bir gösteride adam kuşu kafese koydu ve kuş en arka Sıradakiler seyircinin kafasında belirdi.

Sihirbazların Gösteri ve Hileleri

Ben daha önce izlemiştim bu şeyleri bütün bu numaraların bir perde arkası var gördüğünüz şeylerin tamamı göz yanılması onlar bunun ile para kazanıyorlar.. Yoksa gerçekte bir şapkadan 150-200 tane tavşan çıkarıp satsalar hergün köşeyi dönerlerdi :D

Bende küçükken çok merak ettim ve araştırmaya başladım. İlk olaran en gizemli olan iskambil desteleri ile yapılan numaraları inceledim ve ciddi anlamda gelişme kaydettim. Sonra babam kartları gördü çöpe attı. Bende başka numaralara baktım aşık yamultma ve benzeri televizyonda Spellz isimli yayını gördüm bu TV dizisi tamamen çocuklara yönelik illüzyon numaralarını anlatıyordu. 1-2 yılım bu hobiyle geçti. Sonuç olarak illüzyonistlerin yaptıkları malzemerin ekipmanlarım tamamen mühendislik harikası ürünler olduğu kanısına vardım. Şuan sadece destedeki seçilen kart numarasını hatırlıyorum (y).

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı