Epic Games Şikayet edilebilir mi?

Daha fazla  
Epic Games'i bir yere şikayet edip paramı geri alabilir miyim? Oynadıgım oyunun ilerlemesini sildiler, ve oyun tekrar oynanacak kadar iyi bir oyun değil. Oyunu daha oynayamayacağım. İade de almıyorlar. Ne yapmalıyım?

Epic Games'i bir yere şikayet edip paramı geri alabilir miyim? Oynadıgım oyunun ilerlemesini sildiler, ve oyun tekrar oynanacak kadar iyi bir oyun değil. Oyunu daha oynayamayacağım. İade de almıyorlar. Ne yapmalıyım?

Oyunu oynamışsın ilerlemesini neden sildiler peki?

İndirim var diye dl2 satın almıştım fakat oyunun sonlarındayken kayıtlarım silindi ve mail atıp yardım istedim. Bulut otomatik kayıt açın başka birşey yapamayız tarzında bir dönüş aldım ve bulut otomatik kayıt seçeneğini kontrol ettiğimde açık olduğunu da gördüm. Steam ve epic games karşılaştırması yapan birisi değildim ama 50-60 saat bir oyunu oynadıktan sonra durduk yere kaydımın kaybolması ve baştan savma cevapları kesinlikle steam tarafını yükseltiyor.

@800k ZED, Epic Games tercih edilebilecek platform değil derken boşuna söylemiyorduk. Oyun motoruyla geliştirilen Launcher bu kadar oluyor kardeşim, başlı başına bir sorun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı