Şikayet edilen firma dava açmakla tehdit ediyor

Zamanınızı ayırdığınız için gerçekten çok teşekkür ederim hocam içime su serpildi umarım bir gün herkes hakkıyla iş yapar pazartesi günü müşteri temsilcisinin dedine göre dava kağıdı gelir miş tüketici hakem heyetine gidip dosya açtım CİMER'e de yazdım eğer gerçekten açılırsa dava bu sever avukatımla tehdit edildim diye karşı dava açacağım gelemzse tüketici heyeti ve CİMER'i bekleyeceğim.
Dava açıldığına dair kontrolleri UYAP üzerinden de yapabilirsiniz. Eğer dava varsa avukatınız ile görüşüp işlemleri hızlandırabilirsiniz.

Dava açıldığına dair kontrolleri UYAP üzerinden de yapabilirsiniz. Eğer dava varsa avukatınız ile görüşüp işlemleri hızlandırabilirsiniz.

Baktım hocam hiçbir şey yok herkesin dediği gibi sadece korkutmak ve şikayetimi geri çektirmek için yaptılar büyük ihtimalle ama bunların sağı solu belli olmaz her an açabilirler dava gibi geliyor adalete güvenebilsem korkmayacağım ama işte o da sorun maddi olarak şirket vs şahıs az çok o korkutuyor insanı.

@morpheus171, tamamdır. Bir gelişme olursa geri dönüş sağlarsınız.

Tamamdır hocam teşekkürler.

Ödedim paranın faturasını defalarca dile getirmeme istememe rağmen vermiyorlar sürekli yarın atacağız gibi şeyler deniyor bir haftadır geçiştiriyorlar ne yapabilirim telefonumun hala bozuk olması da cabası.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı