Anakartın sitesindeki kurun. Eğer ağ sürücüsü tekrar sorun çıkartırsa başka yerden sürücü indirmeyi deneyeceğiz.
Minidump dosyaların olduğu dosyalarda "MEMORY.dmp" adında bir minidump olacaktır. O MEMORY.dmp dosyalarını paylaşabilir misiniz?
En başta anlattığınız yazıda kafam karıştı. Şimdi Windows 10 hangi SSD'ye yüklü? Ek olarak hangi SSD'yi 1.sıraya aldınız. Galiba Kingston SSD'ye yüklü. 1. sıraya mı alamıyordunuz? Burada yanlış bir şey söylediysem düzeltin.
Kullandığın disklere HD Tune ile "error scan" testi yap ve "health" sekmesini paylaş. HD Sentinel yazılımı ile sağlık derecesini paylaş ve S.M.A.R.T verilerini paylaş. Her iki diske de yap.
Şu SSD olayını halletmek istiyorum.
Dosyaları tekrar inceledim galiba bir tanesi disk gibi. Diğerleri sürücü gibi. 1 tanesinden tam olarak bir şey çıkartamadım.
"DISM" rehberini uygulayın.
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
Olay görüntüleyicisi raporu iyi oldu.
MEMORY.dmp dosyalarını ve istediğim test sonuçlarını paylaşırsınız. Başka mavi ekran alırsanız minidump dosyasını paylaşırsınız.