Sıkıldım, ne yapmalıyım?

Biz 13 yaşındayken mahallede arkadaşlarla toplanıp mahalle maçı yapardık. Tahtadan kulube inşa edip içinde toplanır birşeyler yer, içer sohbet ederdik. Komşuların meyve bahçelerine girip meyve çalardık. Yan mahalleye gidip kız tavlardık, erkeklerini döverdik. Bisikletle şehirde turlardık çete gibi kalabalıktık. Mahallede inşaat alanı varsa oradan bulduğumuz elektrik borularını kullanıp kağıttan külah yapıp tüf tüf silahı yapar, inşaat içinde savaşırdık cs:go halt etmiş o aksiyonun yanında. Bunlar 20-25 yıl öncesi çocukluk anılarım. Şimdi yapabilir misiniz bilmiyorum ama şimdi ki çocuklar için bunları yaşayamadıkları için üzülüyorum.
 
Manita ebük gübük boş iş. Sen daha 13 yaşındasın mükemmel bir yaş. Ben o yaşta her gün oyun oynuyordum. Bence C# gibi dilleri öğrenmelisin. Yanına Unity oh mis gibi.
çocuklar için bunları yaşayamadıkları için üzülüyorum.
O çocuklarda size üzülüyor.
 
Biliyorum biraz saçma konu ama çok sıkıldım. Yapacak bir şey önerir misiniz? YouTube'dan sıkıldım sabahtan beri bakıyorum, film dizi desen sıkıldım, oyun desen kasmaktan bıktım.

Öncelikle, sabahtan öğleden sonraya kadar YouTube izlesem ben de sıkılırım. Bu gayet normal. Eğer kendine vakit geçirecek bir şeyler bulmak istiyorsan arkadaşlarınla görüş derim. Videolu olur, yazışmalı olur, yüz yüze olur (pek mümkün değil ama...). Zaten insanın doğasında bu var. İnsan iletişim kurmadan yaşayamaz, sosyal bir varlıktır. O yüzden mümkün olduğunca eğer yanındalarsa ailenle konuşabilirsin, arkadaşlarınla konuşabilirsin yeter ki iletişim kur.
 
Biliyorum biraz saçma konu ama çok sıkıldım. Yapacak bir şey önerir misiniz? YouTube'dan sıkıldım sabahtan beri bakıyorum, film dizi desen sıkıldım, oyun desen kasmaktan bıktım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İzle belki gülersin.
 

Geri
Yukarı