Sıkıldım

15 Sapteamdanız.
Yabancılar ile tanışmak, arkadaş olmak hatta uzak mesafeli ilişki isterseniz bir uygulama önerebilirim. Mektup gönderme mantığı ile çalışıyor. Yani mesela Türkiye'den Kore'ye mesaj gönderiyorsanız 1 günde gidiyor. Bu yüzden uzun uzun yazıyorsunuz. Uygulamanın adı Slowly. Ben de kullanıyorum, öneririm. Ha bir de şu var. İngilizceniz olmadan yazmayın yabancılara. Belki İngilizlere yazarsınız size İngilizce öğretirler.
 
Yabancılar ile tanışmak, arkadaş olmak hatta uzak mesafeli ilişki isterseniz bir uygulama önerebilirim. Mektup gönderme mantığı ile çalışıyor. Yani mesela Türkiye'den Kore'ye mesaj gönderiyorsanız 1 günde gidiyor. Bu yüzden uzun uzun yazıyorsunuz. Uygulamanın adı slowly. Ben de kullanıyorum, öneririm.

Sohbet etmek isterseniz ne oluyor :) 1 gün bekleyerek mi konuşuyorsun.
 
Sohbet etmek isterseniz ne oluyor :) 1 gün bekleyerek mi konuşuyorsun.
1 Gün içinde sanki mektubunuz daha ulaşmamış gibi size süre veriyor. Sonra mektubunuzu okuyor ve size mektup gönderiyor isterse. Tabii o da 1 gün sonra geliyor. Verdiğim 1 gün örneği en uzun süre. Yoksa Türkiye içerisinde birisine yazacaksanız en erken 34 dakika bekliyorsunuz. Rusya'da ise çok değişiyor. 2-8 saat arasında.
 

Geri
Yukarı