Kesin geçer abi değilmi youtubedan video internetten bisi fln açtım ama olmadı da @Power Supply Unit
Şu programı indirin ve sıkışan pikselin olduğu bölgede yarım saat kadar bekletin.
Abi bunu yaptım fakat olmamıştı @Power Supply Unit
Şu programı indirin ve sıkışan pikselin olduğu bölgede yarım saat kadar bekletin.
Bende de aynı şekilde bir tane kırmızı var. JScreenFix'i falan denedim. Çözüm bulabildiniz mi?Bende de bir tane kırmızı renkte var. Bütün yöntemleri denedim olmadı. Sadece bir kaynakta sıcak bir bezi orada bekletip iğneyle pikseli dürtün falan diyordu onu yapmadım. Bu JScreenFix'i açıp saatlerce beklettim yine tık yok. Öylece kaldı.
@425122 hocam 1 sene oldu hala duruyor. Sorunu çözemedim. Fiziksel olarak müdahale edince sorunun çözülme olasılığı daha yüksek diyorlar, birçok kaynakta. İşte sıcak havluyla o bölgeyi ısıtıp iğneyle pikseli dürtün harekete geçsin falan diyorlar. Şimdi bir tane pikseli düzeltelim derken de daha kötü sıkıntılar çıkar diye güvenemedim. Öyle duruyor. Zaten bir yerden sonra alıştım. Birçok renkte kaybolduğu için gözüme çarpmıyor.
Teşekkürler hocam cevabınız için. Islak havluyu anladım da iğne biraz riskli gibi. Bende de bir tane var, göze batmıyor ama ara ara rahatsız ediyor. Teşekkür ederim cevabınız için.
@425122 hocam 1 sene oldu hala duruyor. Sorunu çözemedim. Fiziksel olarak müdahale edince sorunun çözülme olasılığı daha yüksek diyorlar, birçok kaynakta. İşte sıcak havluyla o bölgeyi ısıtıp iğneyle pikseli dürtün harekete geçsin falan diyorlar. Şimdi bir tane pikseli düzeltelim derken de daha kötü sıkıntılar çıkar diye güvenemedim. Öyle duruyor. Zaten bir yerden sonra alıştım. Birçok renkte kaybolduğu için gözüme çarpmıyor.
İyi akşamlar hocam bende de bir tane kırmızı var çok göze batmıyor ama geçirebildiyseniz nasıl yaptınız bakarsanız bir yazın çok mutlu olurum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.