Silent Hill 2'nin çıkış tarihi duyuruldu ve ön siparişe açıldı

132923

Terapat
PC'de için globalde 70 dolar, MENA için 32.99 dolarlık fiyat belirlemişler. 8 Ekim 2024'te çıkış yapacak.

PS5 için ise 1.749₺ fiyat etiketi bulunuyor.

PC:

PS5:

Trailer:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yıl, oyun açısından sağlam yıl olacak gibi gözüküyor.

İlk kez Steam'de 70 dolarlık bir oyunda direkt Steam'in önerdiği bölgesel fiyatlandırmayı kullanan bir oyun görüyorum, keşke oyun biraz daha iyi dursaydı ama 😄 (Oyun niye 70 dolar orası da ayrı bir konu)

1717137217394.png

70 dolar edecek oyun değil de gene de yerel fiyatlandırma yapmaları hoş bence :D Firmanın bizleri önemsediğini gösteriyor bir tık. @Corizeo.

Fanlarının yıllarca övüp bitiremediği, adeta bir korku klasiğine dönüşmüş, bugün bile en iyi korku oyunları listesine üst sıralardan girebilecek kalitede bir yapımın remake'sinin düştüğü hallere bak.
Neden bu kadar sevilen bir oyunu kendi stüdyolarına yaptırmazsın da ortalama skorlar almış oyunlar çıkaran basit bir indie stüdyoya kısıtlı bir bütçe verip rezil edersin.
Oyunun fanı değilim ama yıllarca bekleyen insanlara resmen hakaret bu, hiç umudum yok ama umuyorum ki tek sıkıntısı grafikler ve karakter yüz modelleridir, aksi takdirde resident evil gibi oyunların altında kalacaktır bu kalitede, 70 dolar istemesi de ayrı bir saçmalık, steam'in dolara geçmesinin nadir iyi yanlarından biri oyunu 33 dolardan satın alabilecek olmamız.

Orijinali hala oynanır %1000 kötü çıkacak bir remake. Silent Hill ruhu yok kolaya kaçıp Resident Evil kopyalamak nedir gerçekten Konami? Zamaninda Capcomla rakip olan firmanın geldiği hale bak. Mgs 3 remake'de kötü çıkarsa Konami ölmüş artik oyun yapamıyor demektir. Pachinko makinelerinden devam Konami

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı