Silikonlu AirPods Pro mu yoksa 3. nesil silikonsuz AirPods mu?

berkink10

Hectopat
Yer
İstanbul
Soru bu arkadaşlar. Bende Samsung Buds Pro var ancak çoğu zaman kulağımdan düşüyor. iPhone aldığım için AirPods alacağım. Sizce hangisi alınmalı?
(AirPods'lar hakkında pek bilgim yok fotoğraflarda silikon olup olmadığına bakıp sordum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kulağımda da durmuyor silikonlu kulaklıklar. Airpods pro tasarımından dolayı düşmez gibi bir izlenim oluşturuyor ama ben olsam riske atmaz silikonsuz alırdım. Uzun saatler kulağında tutma konusunda da silikonsuz ürünler daha rahat diye düşünüyorum.

Soru bu arkadaşlar. Bende Samsung Buds Pro var ancak çoğu zaman kulağımdan düşüyor. iPhone aldığım için AirPods alacağım. Sizce hangisi alınmalı?
(AirPods'lar hakkında pek bilgim yok fotoğraflarda silikon olup olmadığına bakıp sordum)

Kişinin kulağına göre değişiyor mesela üstteki bir arkadaş silikonsuz daha rahat demiş ama mesela ben silikonsuz kulaklık kullandığımda 30dk sonra kulağım acımaya başlıyor.

Kişinin kulağına göre değişiyor mesela üstteki bir arkadaş silikonsuz daha rahat demiş ama mesela ben silikonsuz kulaklık kullandığımda 30dk sonra kulağım acımaya başlıyor.

Benim de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı