Çözüldü Silinemeyen NVIDIA grafik sürücüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

berkezngn

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımı güvenli moda alıp DDU (display driver uninstaller) adlı programla ekran kartı sürücümü siliyorum ancak bilgisayarı normal bir şekilde başlattığımda sürücü silinmiş gibi çözünürlük düşüyor bu normal zaten ama 5 10 dk sonra kendi kendine eski bir grafik sürücüsünü yüklüyor ve çözünürlük 1080P'ye geçiyor otomatik olarak bu sorunu nasıl çözebilirim? Ayrıca grafik sürücüsünü tam olarak düzgün şekilde yüklemiyor Denetim Masası programlar kısmında NVIDIA grafik sürücüsü ve sürüm numarası yazıyor yani kısacası yarım yamalak yüklüyor gibi bir şey oluyor.

Çözüm
Windows 10 otomatik olarak ekran kartı sürücüsünü kendisi yüklüyor.
DDU programına giriş yapın ardından Seçenekler kısmından > Gelişmiş Seçenekler > 2. kutucuğu aktif edin.
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımı güvenli moda alıp DDU (display driver uninstaller) adlı programla ekran kartı sürücümü siliyorum ancak bilgisayarı normal bir şekilde başlattığımda sürücü silinmiş gibi çözünürlük düşüyor bu normal zaten ama 5 10 dk sonra kendi kendine eski bir grafik sürücüsünü yüklüyor ve çözünürlük 1080P'ye geçiyor otomatik olarak bu sorunu nasıl çözebilirim? Ayrıca grafik sürücüsünü tam olarak düzgün şekilde yüklemiyor Denetim Masası programlar kısmında NVIDIA grafik sürücüsü ve sürüm numarası yazıyor yani kısacası yarım yamalak yüklüyor gibi bir şey oluyor.
Güvenli Modda deneyin kaldırmayı.
Hatam varsa düzeltin

Zaten güvenli modda kaldırmış konu sahibi. Yazılanı okumadınız mı?
@berkezngn son durum nedir?

Recep Baltaş'ın videosunu izleyip güncellemeleri kapattım fakat yine işe yaramadı.
DDU programına giriş yapın ardından Seçenekler kısmından > Gelişmiş Seçenekler > 2. kutucuğu aktif edin.

Şimdi bunu deneyeceğim.
Zaten güvenli modda kaldırmış konu sahibi. Yazılanı okumadınız mı?
@berkezngn son durum nedir?

DDU programına giriş yapın ardından seçenekler kısmından > gelişmiş seçenekler > 2. kutucuğu aktif edin.

@The Towande'nin dediğini yaptım ve sorunsuz bir şekilde ekran kartı sürücümü kaldırıp tekrar kendim yükleyebildim teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı