Silinemeyen ve Program İndirtmeyen Virüs

DokiesTR

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde bilgisayara Torrent'den bir şeyler indirirken bir dosya indirdim, onun yüzden Chrome sürekli kendi kendine sayfa açıyordu. Ben de Chrome'u kaldırdım sorun düzeldi sanıyordum. Geçenlerde şüphelendim Malwarebytes indirmeye karar verdim ama tarayıcıda arattığım an tarayıcı kapanıyor ve bütün tarayıcılarda oluyor. Dedim setup dosyasını bulayım onu da açıyorum
Malwarebytes yazısı çıktığı anda program yanıt vermiyor. Bunu Windows Defender ile 3 kere tarattım ama yine sonuç yok. Bunu format atmadan nasıl halledebiliriz?

Bir şekilde Combofix indir. Umarım yarar görürsün

Sality ya da onun bir varyasyonu sanırım bu virüs. Sakın o bilgisayara USB gibi çıkarılabilir medya takmayın. Onları da enfekte eder. MBAM Chameleon indirin, bu virüsü bypass ederek MBAM'ı PC'nize kurar.: MEGA

Antivirüs ve domainlerini engelleyen bir zararlı var sistemde o yüzden farklı bir PC'de Mıller'in dediğini yapıp sistemi boot ederek tarayın.
Zararlı girince aklınız başınıza gelmesin girmeden AV yükleyin.
Bir şekilde Combofix indir. Umarım yarar görürsün
Combofix devri kapanalı çok oldu ve AV değildir bunu niye öğrenemediniz hala? Eski kalmışsınız.

Herkese çok teşekkür ederim. Hepsini deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…