Çözüldü Silinen Windows uygulamaları tekrar geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HarunEnTeR

Decapat
Katılım
16 Ekim 2020
Mesajlar
185
Çözümler
6
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarımda başlat menüsünde gereksiz hatta indirmediğim birkaç Windows mağaza uygulamasını gördüm. Başladım silmeye ama Photoshop'u sildim ve 3 dk sonra kendiliğinden tekrar indi. O an bir korktum ve tüm uygulamaları sildikten sonra bilgisayarı kapadım. Sonraki gün açtığımda aynı uygulamalar vardı ancak yüklü değillerdi, sadece reklam gibiydi. Yine kaldırdım ama sadece başlangıçtan kaldırdım çünkü normal kaldırılmıyordu, reklam gibiydiler. Bilgisayar Windows 10 Pro, en iyi virüs korumasına sahip, virüs taraması temiz çıktı. Microsoft ve Google hesabımdaki cihazlara baktım, sadece bu bilgisayar var, tamam dedim ama her seferinde bu foruma yüklediğim fotoğraf gibi bilgisayarı kapatıp açınca o uygulamalar reklam gibi geliyor. Benim başlata koyduğum uygulamalar gidiyor ve hiçbir uygulamaya başlangıca sabitle deyince sabitlenmiyor. Elimle sürüklemek zorunda kalıyorum, lütfen acil yardım edin. (Roblox'u ben ekledim, fotoğraftakini, diğerleri kendiliğinden geliyor)
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    108,8 KB · Görüntüleme: 99
Dostum sana yazılanları dinlemeyeceksen neden yardım dileniyorsun? Driver Booster gibi programlar halihazırda zaten eski olan sistemine daha da yük bindirerek arkaplanda gereksiz yere sürekli sürücü taraması yapar. Bulduğu sürücülerin çoğuda sertifikasız ne idiğü belirsiz sürücülerdir.
Yapacağın şey basit Windows sürümünü en güncel olan sürüme yükseltmek bunu da Windows Update sekmesinden veya Media Creation Tool ile yapabilirsin.

Sana kimse enayisin dememiş zaten kaç kişi aynı şeyi yazmış ama bildiğimi okurum modundan çıkmak istemeyen bizzat kendinsin. PC kötü ise temiz kurulum yap her şeye baştan başla Windows XP falan kur orada mağaza ve öğeleri bulunmamakta.
 
Arkadaşlar sorunu PC'yi güncelleyerek çözdüm, hepiniz sağ olun. Neden mi sizi dinleyip güncellemedim ilk başta? Çünkü abim PC kaldırmaz dedi ama çok rahat kaldırıyor. Neyse, artık sadece bu konuyu raporlayayım. Başına çözüldü gelmesi gerek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı