Silkroad Online Programı Kapat Hatası

brod12

Kilopat
Katılım
20 Mayıs 2013
Mesajlar
135
Merhaba arkdaşlar. Ben 1 yıldır filan silkroad oynuyorum ve sbot kullanıyorum daha önce hiç başıma gelmiyen ve bir türlü çözemediğim bir sorun var. Silkroad Sbot kullanarak açtıgımda (3 gündür böyle daha önce böyle bişi yoktu ve pc herahangi bir program yükleme yada kaldırma yapmadım.) bir süre sonra client sbotdan show yapınca program çalışmayı durdurdu programı kapat uyarısnı alıyorum. Silkroad tekrar indirdim kaldırıp kurdum sbot tekrar indirdim ve tekrar herşeyi silik payar yaptım oda olmadı. PC format attım ama bu seferde programı kaapt gelmiyor, direkt kapatıyor yada açılıyor. Yazılar filan IIIII böyle oluyor ve 10 saniye sonra direk DC yiyor. Neyden dolayı anlıyamadım. Belki başınıza gelmiştir yardımlarınızı bekliyorum.

Yukarıda belirtiğim III hatası (Show yapınca sbotdan DC yemesse böyle oluyor ve 10 saniye sonra DC yiyor. Oyunda herhangi bir sorun yok sanırım arkdaşımla oynuyorum onun bilgisayarında öyle bir sorun oluşmadı.) :

P34Dlv.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanmıyorum zaten bunlardan haberi vardır. Bu oyun zaten botsuz oynanmıyor diyebiliriz. Evet en son sürümü olan v1.99.98 kullanıyorum. Bugün bişi fark ettim bottan 4 oyun açıyorum ve botun birinden oyunun birini hide yapmassam ötekilerini daha sonra show hatası almıyorum ama hepsini hide yaparsam show yapınca yukarıdaki hatalar ortaya çıkıyor şimdilik böyle devam ediyorum. Dediğim gibi botu botu (aynı versiyonu) kullananıyor herkes sorun yok benimde 1 haftaya kadar hiç bir sorunum yoktu.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı