Silver 3050u laptopa Linux kurmak

Minecraft Java versiyonunda Windows'u üçe katlar beşe böler, liğme liğme eder :D.
Oyunlarınız Linux destekliyse ya aynı ya da daha iyi çalışır genelde, eğer Linux desteksizse Wine Lutris proton gibi araçlarla kurar ve çoğu oyunda yakın hız alırsınız.

Çok FPS farkı olur yani.

Minecraft Java versiyonunda Windows'u üçe katlar beşe böler, liğme liğme eder :D.
Oyunlarınız Linux destekliyse ya aynı ya da daha iyi çalışır genelde, eğer Linux desteksizse Wine Lutris proton gibi araçlarla kurar ve çoğu oyunda yakın hız alırsınız.

Hocam şimdi beni gaza getirdiniz Linux kuracagım ama nasıl kurulur bilmiyorum Windows'a benzer midir kurulumu.

Teşekkürler

Evet, kolaydir. Windows'tan daha guzel bence ubuntunun(ve onun tabanindekilerin kullandigi) installeri, adini unuttum :D

Hocam bu saate yazıyorum ama Windows 10 benzer ve en performanslı hangisidir.

Son düzenleme:
Hocam merak etmeyin sıkıntı değil, ben o saate uyanıktım da foruma bakmıyordum :D
Hocam benim dediğimi kurun, en kolayı o olur.
hocam bitane kurdum

hocam bitane kurdum
ama java açılmıyor dosya olarak açılıyo

Hocam merak etmeyin sıkıntı değil, ben o saate uyanıktım da foruma bakmıyordum :D
Hocam benim dediğimi kurun, en kolayı o olur.
hocam bu video sahtemi gerçekmi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam bitane kurdum

ama java açılmıyor dosya olarak açılıyo
Sanıyorum minecraft launcheri indirdiniz ve açamıyorsunuz. Launcher adınızı atar mısınız, tam adını?
hocam bir tane kurdum

ama java açılmıyor dosya olarak açılıyor

hocam bu video sahte mi gerçek mi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet gerçek :)

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı