Silver 3050u laptopa Linux kurmak

Manjaro deneyimim yok, GNOME ağırdır biraz saçma bir tercih olur masaüstü olarak.

Hocam bu videodaki arkadaş

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sürümü kulanıyor arasında 300FPS fark oluyor.

Manjaro deneyimim yok, GNOME ağırdır biraz saçma bir tercih olur masaüstü olarak.

Hocam peki oyun için en Max performans veren hangisi hocam bu arda size çok soru sordum üzgünüm.

Hocam cevap verir misin üzgünüm bayağı soru sordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu sürümü kulanıyor arasında 300FPS fark oluyor.

Hocam peki oyun için en Max performans veren hangisi hocam bu arda size çok soru sordum üzgünüm.

Hocam Arch tabanını kullanan dağıtımlar ve Fedora en hızlıları olacaktır bence çünkü en uç kernelleri kullanırlar genelde FAKAT bunların öğrenmesi ve kullanması nispeten zordur, Arch tabanı ise genelde stabil değildir.
Bunu önereni duydum oyun için hızlı ve daha stabil diye fakat hiç kullanmadım o sebeple öneremiyorum.
Mesajı yolladığımı sanıyordum kusura bakmayın.

Hocam Arch tabanını kullanan dağıtımlar ve Fedora en hızlıları olacaktır bence çünkü en uç kernelleri kullanırlar genelde fakat bunların öğrenmesi ve kullanması nispeten zordur, Arch tabanı ise genelde stabil değildir.
Bunu önereni duydum oyun için hızlı ve daha stabil diye fakat hiç kullanmadım o sebeple öneremiyorum.
Mesajı yolladığımı sanıyordum kusura bakmayın.

Hocam şimdi ne kurayım peki.

Hocam şimdi ne kurayım peki.

Hocam asıl siz kusura bakmayın bana o kadar yardımcı oldunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu sürümü kulanıyor arasında 300FPS fark oluyor.

Hocam cevap verir misin üzgünüm bayağı soru sordum.

Hocam performanstan şikayetiniz yoksa Mint'de kalın.
hocam var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı