Silver I'dan Silver II'ya çıkamıyorum

Her gün AimBotZ haritasında aim çalış. Yprac'ın oluşturduğu haritalarda smoke, prefire gibi şeyleri öğren. Her gün "Deathmatch" sunucularında oyna. Daha sonra iyi bir takım bul. Kendini geliştirirsin böyle.
Hemen gideceğim ve kendime en az bir 500 kill hedefi koyacağım. Var harita ama hiç girmiyorum.

Uzun bir süre oyuna girmeyin. Rütbeniz sıfırlansın. Ondan sonra oyunu bilen kişilerle girin ve iyi bir rütbeniz olsun. Bence iyi fikir.
Rütbesi sıfırlansa bile eski rütbesi oluyor. Benim rütbem silindi ve tekrardan maça girdim yine LEM oldum. Yine maç girse rütbesi Silver 1 olacak.

Peki rekabetçi girmemem mi lazım yoksa oyuna hiç mi girmemem lazım?
Rütbenin silinmesi için hiç rekabetçi girmemen lazım fakat boşa 1 ay bekleme. Yine Silver 1 olacaksın. İyi bir takım bul ve smoke, aim çalış.
Ben tekrar oyuna girdiğimde ve oyunu kazandığımda daha yüksek bir rütbe ile başlatmıştı 🧐.
En fazla 2 rütbe üste çıkar veya düşer. Boşa 1 ay beklemesine gerek yok. Kendisi her gün iyi bir aim çalışsa rahatlıkla MG olur.

Rütbenin silinmesi için hiç rekabetçi girmemen lazım fakat boşa 1 ay bekleme. Yine Silver 1 olacaksın. İyi bir takım bul ve smoke, aim çalış.

En fazla 2 rütbe üste çıkar veya düşer. Boşa 1 ay beklemesine gerek yok. Kendisi her gün iyi bir aim çalışsa rahatlıkla MG olur.
Aimim silver 1 gibi değil. Yada takıma gelenler çok kötü. Çünkü pek çok kezdir e-Sporcuların yaptığı hareketleri yapmayı deniyorum ve başarıyorum. Bi' silver 3 olmam lazımdı bence.

Aimim silver 1 gibi değil. Yada takıma gelenler çok kötü. Çünkü pek çok kezdir e-Sporcuların yaptığı hareketleri yapmayı deniyorum ve başarıyorum. Bi' silver 3 olmam lazımdı bence.
O zaman iyi bir takım bulman lazım. Takımda olan kişilerin smoke, flash peek gibi şeyleri bilmesi size daha kolay maç kazandıracaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı