SIM kart takılan TV box var mı?

Olympusson907

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. SIM kart takılan TV box arıyorum ama internette pek bir şey bulamadım. Wi-Fi ile internete bağlanan çok TV box gördüm de ben SIM kart takılan TV box arıyorum. Varsa bildikleriniz önerirsiniz sevinirim.

Arkadaşlar merhaba. SIM kart takılan TV box arıyorum ama internette pek bir şey bulamadım. Wi-Fi ile internete bağlanan çok TV box gördüm de ben SIM kart takılan TV box arıyorum. Varsa bildikleriniz önerirsiniz sevinirim.

SIM kartlı TV Boxlar IMEI kayıtları ve Mac kayıtlarında ciddi sorun çıkarttığı için birçok ülkede kullanılamıyor. Bu sebeple üretimde olanı bulmanız çok zor. Satışta bulabileceğinizi sanmıyorum. Ekte örnek var.

SIM kartlı TV Boxlar IMEI kayıtları ve Mac kayıtlarında ciddi sorun çıkarttığı için birçok ülkede kullanılamıyor. Bu sebeple üretimde olanı bulmanız çok zor. Satışta bulabileceğinizi sanmıyorum. Ekte örnek var.
Anladım. Peki sim kartsız alınabilecek tv boxlar hangileri?

Anladım. Peki SIM kartsız alınabilecek TV boxlar hangileri?

Xiaomi Mi Stick 4K kullanıyorum memnunum öneririm. Ucuz yollu TV boxlar başa bela oluyor hep. Video oynatırken donanlar bile çıkıyor. Bütçeniz varsa Xiaomi ürünlerinden şaşmayın derim.

Peki 1080p TV'de kullanılır mı? 4K olduğu için soruyorum çözünürlük problemlerleri yaşar mıyım?

Ben 1080p TV'de kullanıyorum. Bu cihazlarda yazan 4K ibaresi 4K videolar için gerekli kodekleri sorunsuz oynattığını göstermekte sadece. 4K ibaresi olmayan cihazlar genelde 2K ve 4K videoları oynatırken donma yapmakta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı