İstisnalardan birisin hem de çok güzel istisnalardan birisin. Her ideoloji ve düşünceyi anlamaya çalışmak herkesin harcı değil. Bravo! Umarım hayatta daha başarılı olursun ve herkes senin gibi anlamaya çalışır. <3
gençlerimiz çok özenti malesef surekli avrupa dillerinde fakat kendileri bir sirkelenip nerde olduklarının farkında olmalılar çoğu genç maddi durumu yeterli olmadığı halde ailesinden ısrarla para isteyip hergün 15 tl ye sigara aliyor oysaki ailen o parayı ne zorluklarla kazanıyorlar umarım büyüdükçe olgunlaşırlar bu işler habire avrupa ile türkiye kıyaslayarak olmaz
İstisnalardan birisin hem de çok güzel istisnalardan birisin. Her ideoloji ve düşünceyi anlamaya çalışmak herkesin harcı değil. Bravo! Umarım hayatta daha başarılı olursun ve herkes senin gibi anlamaya çalışır. <3
Keşke o anlarda yaşamasaydım da kulaklarım bu kelimeleri, gözlerim o karaktersiz ... çocuklarını görmeseydi. :'(
İdeolojinin traş ekonominin herşey olduğunu anlamışsınızdır o zaman. Yani umarım. Bu malum insanların amacı yozlaşmış cahilleştirilmiş nesiller yetiştirmekti, büyük ortadoğu projesi böyle işliyor çünkü. Gayette başardılar, artık 2 kelimeyi yanyana koyup bir cümle kuramayan çoğunluğun verdiği oylarla geleceğimize karar veriliyor. Zaten yeterince masal var hayatımızda, biraz daha ekleriz gerçeklikten tümüyle koparırız insnaları dediler ve medyayı kullanarak bunu başardılar da. Ortadoğu çöplüğüne hoşgeldin Türkiye.
Yeni nesil çok şımarık yeğenim ben senin yaşındayken Everest dağını aşıp giderdim okula. (!)
Göze batan insanlar her nesilde var neden bu kadar kafaya takıyorsun? Zaten puanın yüksekse geçtiğin lisede böyle insanlarla karşılaşmassın. Okul grubuna neden işlemci attın hocam?
İnsanlar değişiyor. Örnek olarak artık hormonal değişikliklerden dolayı bizim neslimiz yani 2000 tayfası eşcinselliğe daha yatkın. Bu bir gerçek kimse yadırgayamaz. Bana göre ileriki yüzyıllar içerisinde tüm insanlar biseksuel olacak bu gidişle. İnsanların ahlak anlayışı da bu yönde değişiyor. 12 - 13 yaşındaki çocuk bazı cinsel tanışma uygulamalarında ilk cinsel deneyimini yaşayabiliyor. Bizim durumumuz şu anki ahlak kurallarıyla çok vahim ve beter olsada gelecekteki ahlak anlayışı için hiç bir şey değil. Hormonal dengeler yüzünden erken yaştaki çocukların beyinleri düzgün yetişmediğinden insanlar artık bazı değerlerden ve algoritmalardan arınmış durumda. Artık günümüzde zeka yerine yaratıcılık daha önemli bir halde. Ben yine şanslıyım yaşadığım olaylardan dolayı.
Bu kısmı pek anlayamadım. Whatsapp grubunda böyle bir şeyin olmasının amacı ve anlamı tam olarak nedir? Neden çorap ve pantolon? Neden başka giysi parçası değil de spesifik olarak bu ikisinin olmasının belli bir nedeni var mı?
Yeni nesil çok şımarık yeğenim ben senin yaşındayken Everest dağını aşıp giderdim okula. (!)
Göze batan insanlar her nesilde var neden bu kadar kafaya takıyorsun? Zaten puanın yüksekse geçtiğin lisede böyle insanlarla karşılaşmassın. Okul grubuna neden işlemci attın hocam?
Hocam 4 yılımı bunlarla geçirdim. İnsan yine de tedirgin oluyor.
Hocam bir arkadaş oyun için PC toplamak istemişti. Bende tavsiyede bulunduktan sonra işlemci ne diye sormuştu. Fotoğrafını attığımda "Bu hard disk değil mi?" demişti.
Bu kısmı pek anlayamadım. Whatsapp grubunda böyle bir şeyin olmasının amacı ve anlamı tam olarak nedir? Neden çorap ve pantolon? Neden başka giysi parçası değil de spesifik olarak bu ikisinin olmasının belli bir nedeni var mı?
Millet daha rahat olmaya başlıyor işte bana göre güzel birşey. Rahat olmak derken gelişmiş ülkere bak mesela, oradaki kız-erkek olaylarına bak, bundan kastım bu.