Kastor
Hectopat
Aman efendim, Allah sonsuz güçtedir. Allah senin ateist veya deist olmanla gücenmez. Neyse konu çok farklı yerlere gidiyor. Uzatmayalım.Ben bu gidişle Allah'a ayıp olmasın diye deist olacağım gerçekten.
Aman efendim, Allah sonsuz güçtedir. Allah senin ateist veya deist olmanla gücenmez. Neyse konu çok farklı yerlere gidiyor. Uzatmayalım.Ben bu gidişle Allah'a ayıp olmasın diye deist olacağım gerçekten.
Kesinlikle öyle ama iyi bir Fen lisesi veya Anadolu lisesindeyse büyük ihtimalle sıkıntı çıkmaz.Liseye yeni geçiyorsan her tipten var lise de sana uyanlarla takıl ama yine de hayatın değişecek.
İnsan 4 yıl boyunca hayvandan farksız biriyle aynı sırada oturunca korkuyor hocam.Kesinlikle öyle ama iyi bir Fen lisesi veya Anadolu lisesindeyse büyük ihtimalle sıkıntı çıkmaz.
Hocam anne ve baba sabahtan akşama kadar fabrikada asgari ücretle çalışıyor. Çocuk yüzünü yatmadan önce anca görüyor. Bu sebeple de arkadaşlarının dediklerini yapıyor.Sana katılıyorum. Neslimden utanmaya başlıyorum. İnstagram'da "Rakı" atıp paylaşanlar, garip garip şeyler yapanlar. Daha bunlar 13-15 yaş aralığında. Biraz da aile ile alakalı.
valla ben fen lisesindeyim pek öyle fen lisesi tipinde biri değilim aynı kendim gibi arkadaşlarımı buldum ama bizim gibi başka yok hiçbir dönemdeKesinlikle öyle ama iyi bir Fen lisesi veya Anadolu lisesindeyse büyük ihtimalle sıkıntı çıkmaz.
Hocam beni o çevreye götürün. Yada oradakilerden birazını buraya yollayın.Benim çevremde gayet aklı başında insanlar var. Çevreden çevreye değişiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.