"simitçi" adlı Sosyal kullanıcısı tarafından bir nevi dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazık cidden hocam.
Ön ödeme/full miktar geçmeden kılınızı kıpırdamayin bundan sonra hocam. Arkadaşı da kınıyorum ayıp etmiş.
Arkadaş çok haklı, bundan böyle işlerinizi böyle yapmanız daha iyi olur bence. 10 TL için yaptığı şeye bak.
Umarım gerektiği cezayı alır Sosyal'den.
Herkes yanlış anlamış. Arkadaş 10 TL'sini kaptırmamış. İnternetten hazır bir siteden hazırladığı çalışmayı arkadaşa atmış ama arkadaş parasını vermemiş.
Sen ne saçmalıyorsun bu arada? Tüm çalışmaları kendi emeğiyle yapıyor. Bizzat benim de yaptırmışlığım var.

Bu arkadaşın Steam profilini şikayet etsek hepimiz? Belki bir işe yarar, hesabı falan kapanır.
1624965799021.png

Herkes yanlış anlamış. Arkadaş 10 TL'sini kaptırmamış. İnternetten hazır bir siteden hazırladığı çalışmayı arkadaşa atmış ama arkadaş parasını vermemiş.
Kendisi bana daha önce bir çalışma yapmıştı. Merak etmeyin, hazır almıyor ve kendi yapıyor.

Sen ne saçmalıyorsun bu arada? Tüm çalışmaları kendi emeğiyle yapıyor. Bizzat benim de yaptırmışlığım var.
"simitçi" adlı vatandaş bana GIF'i attı, buna şunları şunları ekle dedi, ben de ekledim. Ancak bazı "çok bilmiş"ler atıp tutmasını iyi biliyor. 😤
Bu arkadaşın Steam profilini şikayet etsek hepimiz? Belki bir işe yarar, hesabı falan kapanır.
Eki Görüntüle 1088911
Olay maalesef Steam'de yaşanmadı. Discord olsa yine tamam ancak Steam'in bir şey yapacağını sanmıyorum. :(

Geçmiş olsun. Böyleleri bitmez. İnsanda yüz ve kafa kalmayınca dolandırıcılığa başvuruyor. 10 TL için değer mi? Şuan eminim eli ayağı titriyordur, korkuyordur. Gelip özür dilese ve olay kapanıp gitse. Ama eminim şuan bilgisayarını açmaya bile korkuyordur. Yazık.
İngilizce yazmanız daha olumlu olacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı