Sims4 "0xc000007b" hatası

İşletim sistemi
Windows 10
C:\Windows\SysWOW64\MSVCP140.dll
C:\Windows\SysWOW64\VCRUNTIME140.dll

Bu ikisini silip aşağıdakileri kurun:

Windows'un 1909 sürümünü kullanıyorsunuz. Ek olarak kullanıcı adınız Türkçe karakter içeriyor. Küçük "ı" harfi yer alıyor. Kullanıcı adınızda Türkçe karakter kullanmayın. Son olarak doğru raporu paylaşın. Sims 4 yerine Origin Setup'ı paylaşıyorsunuz.

Yazım kurallarından dolayı geçici olarak yazamadım beklettiğim için kusura bakmayın.Yüklediğim görselleri silemiyorum.

Dosya Ekleri

• ss5.png
    ss5.png
    7,2 KB · Görüntüleme: 43
  • ss6.png
    ss6.png
    6,8 KB · Görüntüleme: 47
  • ss7.png
    ss7.png
    9,4 KB · Görüntüleme: 41
Yazım kurallarından dolayı geçici olarak yazamadım beklettiğim için kusura bakmayın.Yüklediğim görselleri silemiyorum.
Dosyalarından mı bahsediyorsunuz?
Silinmez gibi gözükür ama silinirler. Sayfayı yenilediğinizde dosyaların orada olmadığını göreceksiniz zaten.

Windows'un 1909 sürümünü kullanıyorsunuz. Ek olarak kullanıcı adınız Türkçe karakter içeriyor. Küçük "ı" harfi yer alıyor. Kullanıcı adınızda Türkçe karakter kullanmayın. Son olarak doğru raporu paylaşın. Sims 4 yerine Origin Setup'ı paylaşıyorsunuz.

Steam üzerinden yüklediğim için sağ tıklayıp "dosya konumunu aç "yapamıyorum. Oyunu açmaya çalıştığımda ise OriginThinSetup.exe hatası olduğu için raporu o şekilde paylaştım. Technopat'in YouTube videosunu izlediğimde bu şekildeydi.
Dosyalarından mı bahsediyorsunuz?
Silinmez gibi gözükür ama silinirler. Sayfayı yenilediğinizde dosyaların orada olmadığını göreceksiniz zaten.

Evet dosyalardan bahsediyordum. Sil-devam şeklinde ilerlediğim de yeniden dene çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı