Made In Turkey
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Merhabalar abilerim ablalarım. Ben bir 9.sınıf öğrencisiyim ve sizden biraz akıl almaya geldim. Başlıktan da anlayacağınız gibi sınav notlarım çok düşük. Çok çalışıyorum gece çalışıyorum sabah sınava gitmeden önce de çalışıyorum ama olmuyor. Saatlerimi ders kitapları arasında harcıyorum internette videolar izliyorum ama hiçbir şeye yaramıyor. İnternetten etkili ders çalışma yöntemlerini de izledim ama birşey değiştirmedi. Saatlerce ders çalışıyorum tüm konuların detaylarına kadar iniyorum. Ama sınavdan 37 alıyorum ve Sadece 1 video izlemiş öğrenci 70 alıyor. 8.sınıfa kadar notlarım 70-80-90-100 arasıydı. Çok nadir düşük not alıyordum. Ama şu anda öyle bir şey içerisindeyim ki notlarım 40 bile olmuyor. Kuzenlerim ve sınıf arkadaşlarım her daim benden yüksek not alıyorlar. Tüm derslere katılıyorum 30'lu notlar alıyorum ama derse hiç girmeyen öğrenci 60-70 alıyor. Bazen kendimden şüphe ediyorum acaba ben mi çok aptalım diye. Üstelik annem de çok üzülüyor. Notlarımı yükseltmek için en azından 60 yapabilmek için ne yapmalıyım?